Chipsuri crocante din vinete și dovlecei. Un deliciu culinar cu doar 70 de calorii

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Chipsuri crocante din vinete și dovlecei. Un deliciu culinar cu doar 70 de calorii
Chipsuri crocante din vinete și dovlecei. Un deliciu culinar cu doar 70 de calorii

Ușoare, crocante și aurii, aceste chipsuri de vinete și dovlecei sunt ușoare și potrivite și celor care sunt la dietă.  O garnitură perfectă pentru cei care sunt atenți la ce pun în farfurie.  O combinație perfectă de arome și texturi care sarisfac toate gusturile. Chipsurile crocante din vinete și dovlecei au doar 70 de calorii pe porție!

Ușor de făcut, chipsuri-le crocante din vinete și dovlecei vor deveni gustarea preferată a copiilor, care sunt mai reticenți în cazul  legumelor și  a verdețurilor. 

Chipsuri de vinete și dovlecei: ingrediente 

1 vânătă,

1 dovlecel,

2 linguri de parmezan,

2 linguri de făină de făină sau pesmet sau griș.

 

Chipsuri de vinete și dovlecei. Pașii care trebuie urmați

 

Preîncălziți cuptorul la 220 grade și tapetați o tavă cu hârtie de cop. Spălați legumele, uscați-le și tăiați-le felii subțiri. Într-un castron mic, se toarnă pesmetul (sau făina de griș) și  parmigiano.

Încercați și: Clătite pufoase fără ouă, lapte și unt. O rețetă ușoară și rapidă pentru un mic dejun de nota 10

 

Pesmetul se amestecă bine cu parmigano. Fiecare felie de vânătă și dovlecel se trece prin acest amestec, apoi se așează pe tava pregătită. Încercați să așezați feliile  de vinete și dovlecei la distanță unele față de altele.

Vă sugerăm și: Pizza cu un conținut scăzut de carbohidrați, din trei ingrediente. O alternativă gustoasă și dietetică pentru cei care țin la siluetă

 

Tava se dă la cuptor pentru 10 minute. Apoi fiecare felie se întoarce și tava se mai dă la cuptor pentru alte 10 minute, până când se rumenesc pe ambele părți. Scoateți tava din cuptor și puteți servi legumele crocante în timp ce sunt încă calde. 

vedeți și: Lasagna cu dovlecei și cartofi. Un prânz ușor și delicios, cu doar 130 de calorii

 

Încercați să vă bucurați de aceste chipsuri sănătoase și să renunțat la cele obișnuite din cartofi sau la floricele de porumb, atunci când vă uitați la un film, în familie.  Sau serviți-le ca aperitiv lângă o bucată de carne. Poftă bună!

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel