Italia. O româncă a fost arestată în timpul funeraliilor lui Berlusconi

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Român de 24 de ani, prins la furat într-un salon de înfrumusețare din Italia: un an jumate de închisoare
Român de 24 de ani, prins la furat într-un salon de înfrumusețare din Italia: un an jumate de închisoare

În timpul funeraliilor lui Silvio Berlusconi o femeie de naționalitate română a fost arestată. Aceasta ar fi încercat să fure ceva. 

În timpul funeraliilor lui Silvio Berlusconi, care au avut loc în Piazza Duomo din Milano, o incidentă de tentativă de tâlhărie a avut loc, atrăgând atenția întregii Italieni și a numeroși polițiști prezenți în zonă.

O tânără româncă în vârstă de 21 de ani a fost arestată de poliție pentru furt din buzunare în timpul ceremoniei funerare a fostului premier, conform presei italiene.

Dispozitivul de securitate instituit de Questore Giuseppe Petronzi pentru funeraliile liderului Forza Italia a inclus și agenți ai brigăzii mobile de combatere a infracțiunilor de prădare.

 

O româncă a fost arestată în timpul funeraliilor lui Berlusconi

 

La scurt timp după ora 15:00, în timpul ceremoniei funerare de la Duomo, polițiștii de la Secția a VI-a au observat o tânără care părea să urmărească cu atenție persoanele de pe Corso Vittorio Emanuele, iar apoi a intrat într-un fast-food din Galeria Fontana.

La etajul al doilea al restaurantului, ea s-a apropiat de un tânăr în vârstă de 18 ani și i-a arătat o bucată de hârtie pe care era scris ceva de neînțeles. Apoi, a pus hârtia pe masa care acoperea telefonul mobil al tânărului și a reușit să îl fure. Ofițerii de poliție au intervenit imediat, reușind să o oprească pe femeie și să îi returneze telefonul mobil victimei.

 

Românca avea interdicție de acces în acea zonă

 

Femeia, în vârstă de 21 de ani, avea un istoric "cu numeroase condamnări anterioare pentru manipulare de bunuri furate, furt și nerespectarea ordinelor autorităților". Ea era deja beneficiara unei expulzări din centrul orașului și avea interdicție de acces în acea zonă timp de un an, emisă de Questore din Milano cu 40 de zile în urmă. Ulterior, ea a fost arestată.

Această incidentă a tulburat atmosfera solemnă a funeraliilor și a demonstrat prezența vigilentă a poliției în cadrul dispozitivului de securitate. Chiar și în astfel de momente importante, autoritățile sunt angajate în menținerea ordinii și siguranței publice. Astfel de acțiuni infracționale sunt tratate cu seriozitate și sunt sancționate conform legii pentru a asigura protecția cetățenilor și buna desfășurare a evenimentelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel