Mihai Tudose SPULBERĂ speranțele PSD la alegerile prezidențiale: „Nu stabiliți voi pe cine și noi îl susținem”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Mihai Tudose foto Facebook
Mihai Tudose foto Facebook

Social-democrații au stabilit astăzi, în ședința Comitetului Executiv al PSD, că partidul va avea un candidat propriu la alegerile prezidențiale din toamnă, în persoana Vioricăi Dăncilă, urmând ca în perioada următoare să discute varianta unei posibile susțineri și din partea ALDE și PRO România.

Fostul premier Mihai Tudose a declarat că PRO România nu va susține niciodată un candidat ales de PSD sau ALDE în reuniunile naționale de partid.

„Noi, PRO România, putem să avem un candidat foarte bun, care ar putea fi susținut de ALDE și de PSD. Sau putem să găsim, toată partea stângă, un candidat care să nu fie nici de la ALDE, PSD sau PRO România, ci să fie o personalitate de stânga care să fie susținută de toți. Ideea că PSD sau ALDE ține un Congres, stabilește că de la ei cel mai bun este Viorica Dăncilă sau Călin Popescu Tăriceanu și noi să susținem așa ceva, uitați-o.

Ceea ce a lansat Victor Ponta pe piață a fost să găsim pe cineva care chiar să se ducă la Cotroceni. Hai să găsim pe cineva. Nu stabiliți voi pe cine și noi îl susținem. Nu merge așa", a declarat Tudose, potrivit PSNews.ro.

Confruntat cu declarațiile făcute marți de vicepreşedintele Pro România, Adrian Țuțuianu, potrivit căruia Sorin Cîmpeanu este prima opţiune a partidului pentru alegerile prezidențiale, Mihai Tudose a replicat: „Cîmpeanu poate fi una dintre variante. Deocamdată avem poziții individuale. Discuțiile în partid încep în august".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel