Mihai Tudose o face praf: O mostră de JALNIC caracter. MINCINOASA și AGRESIVĂ

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Mihai Tudose a reacționat ca urmare a scrisorii deschise transmisă de Cătălin Ioniță care dezvăluie lucruri incredibile despre Carmen Dan, printre care și acela că i s-a cerut să distrugă un raport. 

"Mincinoasă. Agresivă și Incompetentă. O reprezentare perfectă a omului lu' Dragnea. Ministrul de Interne... Carmen Dan !!!

Vă aduceți aminte cum în Ianuarie 2018 am cerut demisia acestei ,,doamne” fiindcă minte și are o agendă proprie în cadrul ministerului... Atunci ,,partidu’” a luat foc, am fost făcut misogin și evident deconspirat ca fiind securist și trădător... Acum, Chestorul Ioniță recunoaște că ,,doamna” a mințit și nu numai ci și o serie de abuzuri și presiuni care nu au nici o legătură cu ceea ce trebuie să fie un ministru de interne... 
Nu cred că se mai așteaptă nimeni ca ,,doamna” Dan să-și dea demisia... Poate chiar e util să mai stea acolo. Să o vedem și să ne reamintim cum arată ,,omul perfect al lu’ Dragnea/ PSD” Această mostră de jalnic caracter organizează alegerile... În fața ei depun jurământul de onoare tinerele generații de polițiști... ei stând drepți în fața unei mincinoase care, fiindcă are tricou cu PSD dat de Dady Dragnea pare intangibilă! Această ,,doamnă” este membră CSAT... Nu trebuie să-și dea ea demisia... trebuie trimiși toți acasă. Urgent!", este mesajul lui Mihai Tudose.

Citește AICI scrisoarea deschisă a lui Cătălin Ioniță. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel