Șeful Direcției Anticorupție din MAI, dezvăluire incredibilă: Carmen Dan mi-a cerut să DISTRUG raportul

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Cătălin Ioniță, fostul șef al Poliției Române și actual șef al Direcției Anticorupție din MAI, vine cu acuzații incredibile la adresa ministrul de Interne Carmen Dan. Acesta spune că a fost pus să distrugă un raport care arăta că ministrul Carmen Dan Minte. 

"Prezentarea mincinoasa facuta de ministru in luna ianuarie 2018 cand in disputa politica cu premierul de la acea vreme Mihai Tudose s-a prezentat public un raport din care reiese ca sunt de acord cu ocuparea functiei de Inspector General al Politiei Romane. Iata, va prezint un raport inregistrat din data de 11.01.2018 din care reiese clar faptul ca nu sunt de acord", se arată în scrisoarea publică adresată de Cătălin Ioniță.

"Ca urmare a presiunilor facute am inceput activitatea ca Inspector General insa nenumaratele imixtiuni in activitatea fireasca a IGPR creau tensiuni permanente". .

"Am aflat imediat de faptul ca, fata de seful Politiei Romane se desfasoara activitati de supraveghere operativa, de asemenea si asupra familiei mele, existand martori si probe video in acest sens. Am instiintat conducerea DGPI, insa nu s-a intamplat absolut nimic, din contra"

"Vazand ca nu pot fi manipulat am fost silit sa imi scriu un raport cu demisia din functie chiar inainte de o deplasare in SUA la misiunea ONU, spunandu-mi-se sa plec linistit ca vom stabili ce facem. Ulterior, am aflat din mass media ca mi-am dat demisia". 

"Odata reintors la DGA au continuat presiunile vizand schimbarea din functie a unor sefi de structuri teritoriale, aspecte pe care le voi detalia cu probe. Printre amenintarile pe care le-am primit au fost si cele legate de inscenarea unui dosar penal la DNA, prezentarea tezei de doctorat ca fiind plagiata inainte ca orice organism de specialitate sa se pronunte", mai spune seful DGA.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel