Mihai Tudose: Aici nu mai e despre ce cântă la duș... Este despre România! Despre România noastră...

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Mihai Tudose, ironic pe Facebook, după Congresul UDMR de sâmbătă, unde s-a votat ca steagul roşu, alb şi verde este simbol naţional propriu al comunităţii maghiare din România, alături de steagul Ţinutului Secuiesc, de imnul Ungariei şi de imnul Ţinutului Secuiesc.

"Și a fost Congresul UDMR.... Și au stabilit că le trebuie imn și că imnul Ungariei e bun. Și că nici cu drapelul nu prea e bine. Și că drapelul Ungariei ar fi satisfăcător. Până aici nimic nou, și în fond, fiecare e liber să cânte sub duș, acasă, ce vrea el. Și să aibă pe pereții dormitorului ce culori vrea. DAR în afara locuinței, ȚARA aceasta unde trăiesc ei, etnicii maghiari, este România!! Imnul este al României. Drapelul este al României. Atât. Pentru restul ,,ideilor“ privind Drapelul și Imnul avem legi care trebuie respectate. Și aplicate.
Dar au lansat la același Congres și un nou concept, acela de ,,transilvanism pragmatic”, cu o Transilvanie din ce în ce mai ,,liberă”... Aici nu mai e despre ce cântă la duș ... Este despre România! Despre România noastră...
Fiindcă au vorbit de pragmatism... Valoarea de întrebuințare a UDMR este dată de ponderea în parlament. Aceasta este mare dacă românii nu vin la vot.
Hai să-i ,,ascultăm” și să fim pragmatici! Să fim Pro România și să ieșim la vot!", a scris fostul premier pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel