Mihai Tudose, fost premier PSD: Nu mai este de stat acolo

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Fostul premier Mihai Tudose a declarat că nu se mai întoarce în PSD, mai ales că acesta moare în fiecare zi.

"Am tinut la PSD si inca mai tin la PSD, dar ma uit cum in fiecare zi moare cate putin din el. Nu ma mai intorc in PSD.

Lucrurile s-au dus intr-o asemenea directie, incat nu este vorba numai despre Liviu Dragnea. Este despre Liviu Dragnea si despre niste obiceiuri care s-au impamantenit in partid, de o echipa care acum este in jurul lui Liviu Dragnea, dar care, in mod cert nu va pleca cu Liviu Dragnea.

Este o lipsa de democratie, de transparenta, de asumare a deciziei, de colegialitate, de sinceritate. Nu mai este de stat acolo", a declarat Tudose la Realitatea TV.

Mihai Tudose declară că mărirea pensiilor și salariilor este o păcăleală atâta vreme cât majorarea prețurilor o anulează.

"Eu am inteles ca trebuie sa conduc tara, sa raspund nevoilor cetatenilor, care imi vorbeau de sanatate, de educatie, de un nivel de trai mai bun, astea erau primele.

Daca marim pensiile si salariile, dar scade puterea de cumparare, nu am facut nimic. Inteleg ca daca dublezi cuiva pensia ii este mai bine, dar cu o conditie: sa nu fie painea de patru ori mai scumpa si factura la gaze cu 50% mai scumpa decat anul trecut. Ca, atunci, nu ai facut nimic.

Eu asta am inteles sa fac cat am fost prim ministru. Nu politica penala a unora.

Eu am anuntat de la inceput cum procedez, ca sa nu avem discutii. Asta fac, asta nu fac. Am stabilit de la inceput cum este cu Legile Justitiei. I-am spus si domnului ministru, daca te consulta partidul, care o fi ala, ca specialist, si vrei sa lucrezi, in regula. Dar mie nu imi vii cu proiect de lege in Guvern decat daca ai toate avizele posibile. Terminand cu Comisia de la Venetia", a afirmat Mihai Tudose la Realitatea TV.

[citeste si]


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel