Mihai Mărgineanu: La noi corupția e ca pescuitul sportiv. I-am prins, i-am pupat și le-am dat drumul

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Artistul Mihai Mărgineanu a spus într-un interviu pentru Digi24 că în România, corupția este ca pescuitul sportiv. I-am prins, i-am pupat și le-am dat drumul.

Mihai Mărgineanu a mai declarat jurnaliștilor Florin Negruțiu și Claudiu Pândaru că va merge la vot pe 26 mai, dar nu este optimist în ceea ce privește prezența la vot.

-Mergi la vot?

Mihai Mărgineanu: Categoric, de fiecare dată.

-Va merge lumea la vot, acum pe 26?

Mihai Mărgineanu: Nu, cred că nu va merge. Cred că va fi în aceeași proporție ca și până acum.

Mihai Mărgineanu: Cred că pe toți îi interesează problema corupției. Corupția e subiectivă. Mie mi s-a părut că la noi corupția e exact ca și pescuitul sportiv. I-am prins, i-am pupat și le-am dat drumul. Nu s-a întâmplat mare lucru. Noi toți îi știm. Îi putem arăta cu degetul. Și cu toate astea nu s-a făcut nimic. Nu mi se pare frumos pentru un popor să își aresteze șeful statului major pentru o mie de euro. Mi se pare jenant.

Mie nu-mi plac comuniștii, să fie clar pentru toată lumea. Pentru că au făcut niște dezastre în România, pentru câtă lume au omorât, ne-au decapitat toată inteligența, inteligența nației noastre din '48 până în '54. Mă îngrozește că mai există încă oameni care zic că era mai bine pe vremea comunismului. Nu încerc să-i conving, le zic doar și părerea mea în câteva cuvinte. Cine sunt eu să încerc să conving oamenii că nu e bine ceea ce fac? Eu doar pot să le spun părerea mea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel