Mihaela Buzărnescu dă în judecată WTA: "Mă gândesc doar la dreptate"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Mihaela Buzărnescu este decisă să dea în judecată WTA. Jucătoarea aflată pe poziția 110 în clasamentul de simplu precizează că ceea ce s-a întâmplat la turneul Rogers Cup, când s-a accidentat grav, nu este o simplă întâmplare și speră ca lucrurile să nu se mai repete pe viitor.

Cu puțin timp înainte să alunece și să se accidenteze, Mihaela Buzărnescu îi ceruse arbitrului de scaun să oprească meciul, presimțind ceea ce avea să se întâmple. Oficialul i-a spus că meciul poate să continue, iar la câteva punce de la moment a avut loc și accidentarea.

”Mă gândesc doar la dreptate și la faptul că mi-a fost dată peste cap cariera. Mă gândesc că în acel an puteam ajunge la Turneul Campioanelor. Noi, sportivii, trebuie să fim ajutați mai mult. Sper ca organizatorii să fie mai atenți cu noi de acum înainte. E în joc cariera noastră, dar și viața. Sper ca prin acest lucru să li se acorde sportivilor mai multă atenție și să nu mai pățească nimeni ce am pățit eu.

Acel moment a fost groaznic. Cel mai crunt al carierei mele. Știam că n-o să fie bine. Nu-mi venea să cred că i-am zis arbitrei că nu se poate juca și aș dori să oprească meciul, iar după două puncte am alunecat și mi-am rupt glezna!

Arbitra venise cu umbrela, iar eu stăteam, plângeam și îmi curgea sânge. Nu știa ce să îmi mai spună. Îmi zicea că îi părea rău. Dar mai contează că îți pare rău după o asemenea tragedie?” , a declarat Mihaela Buzărnescu la Antena Stars.

Meciul a avut loc în turul 2 al turneului Rogers Cup, cu Elina Svitolina. Buzărnescu cere acum despăgubiri materiale, potrivit Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel