Mesajul SFÂȘIETOR al unui român către parlamentarii care "se p**ă pe Diaspora"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un român a postat un mesaj cutremurător pe un grup de Facebook, după ce a fost martorul unei scene triste. Un tată pleacă la muncă în străinătate în timp ce-și lasă în urmă doi copii sfâșiați de durere. 

"Dragi" PARLAMENTARI, vă doresc să trăiți zi de zi cu aceeași inima cu care au plecat cei doi pitici astăzi spre casă după ce și-au lăsat tatăl la autocar. Tatăl plecat în afară la munca, ca voi să vă pișați pe ea DIASPORA.

Tatal ce strângea în mână un bilet de avion și către care mai arunca din când în când câte un ochi cu durere ca poate, poate, suna cineva, ii da vreo veste și poate nu mai pleacă... Și așa l-ar rupe .... Dar nu... Să aveți ochii în lacrimi măcar pe jumătate din cât au avut cei doi pitici, dar nu pentru o zi,ci de astăzi înainte și pana la sfârșitul vieții voastre. Să aveți sufletul tatălui care urcat în autocar își mușca fălcile ca să nu izbucnească în lacrimi, sa aveți inima mamei care a rămas cu doi pitici și care s-a văzut forțată de un sistem bolnav sa le explice copiilor ca tati pleacă dar se va întoarce la Crăciun cu cadouri pentru ei.

Toate zilele de acum incolo sa va fie cu un un gol în suflet(suflet pe care oricum nu îl aveți) ca a acestor copii de astăzi, când cu rucsacele în spate au plecat spre grădiniță și știu ca diseară tati nu mai este acasă pentru ceva timp...

Faceți un "studiu de piață" , mergeți prin autogări, prin aeroporturi și o sa vedeți acolo durere cât nu ați văzut în toată viata voastră . Cumva, poate vă mai îndulciți și voi și oferiți șanse celor plecați sa se întoarcă acasă, acasă fiind FAMILIA!!!", este mesajul postat de un român pe un grup de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel