Mesaj din PSD: Se RUPE partidul. Vor fi DEMISII în masă

Narcis Popa |
Data publicării:

Deputatul Ion Mocioalcă susţine, după ce a demisionat din PSD pentru a se alătura Pro România, că mulţi dintre colegii săi din partid ar putea să îl urmeze şi să părăsească această formaţiune politică. 

"Sunt mai mult decât convins că majoritatea zdrobitoare a colegilor mei îmi împărtăşesc opiniile şi valorile. Poate nu au încă determinarea şi curajul unui gest în acest sens. Sunt foarte convins că viitorul foarte apropiat ne va aduce într-un fel sau altul din nou împreună", a scris Ion Mocioalcă, pe Facebook.

Parlamentarul de Caraş-Severin afirmă că vrea să meargă, în continuare, într-un partid social democrat european, pro-american, dar preocupat de agenda românilor şi nu de răfuieli politice şi de agende personale.

Argumentele pentru părăsirea partidului 

"După 24 de ani de politică activă, de valori susţinute, de victorii şi înfrângeri, în şi pentru Partidul Social Democrat, am decis astăzi să mă despart de drumul pe care partidul a luat-o. Numai în cel mai crunt sistem, totalitarismul comunist din epoca lui Stalin, se spunea că deviaţionistul este acela care merge înainte atunci când partidul o ia la dreapta. Eu prefer să menţin acelaşi drum pe care l-am urmat de 24 de ani alături de PSD. Numai că astăzi PSD merge pe alt drum", afirmă Mocioalcă.

Acesta este motivul principal pentru care deputatul de Caraş-Severin şi-a înaintat demisia din PSD şi adeziunea la grupul parlamentar în care spune că regăseşte valorile pe care le-a susţinut şi le susţine în continuare, şi anume la Pro România.

Alături de deputatul Ion Mocioalcă, cel care se află la cel de-al cincilea mandat de parlamentar, se află şi deputatul Ion Spânu. Astfel, judeţul Caraş-Severin rămâne, din patru parlamentari PSD, cu doi, respectiv, deputatul Luminiţa Jivan şi senatorul Ionuţ Chisăliţă.

Deputaţii Mihai Valentin Popa, Mihai Mohaci, Ion Spânu şi Ion Mocioalcă au părăsit PSD şi s-au alăturat Pro România, a anunţat luni liderul acestei formaţiuni, Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel