Maşină lovită de tren în județul Vaslui. Patru persoane și-au văzut moarte cu ochii

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Maşină lovită de tren în județul Vaslui. Patru persoane și-au văzut moarte cu ochii Sursa ISU Vaslui
Maşină lovită de tren în județul Vaslui. Patru persoane și-au văzut moarte cu ochii Sursa ISU Vaslui

O maşină a fost lovită de tren, miercuri, în localitatea Griviţa, accidentul având loc la trecerea la nivel cu calea ferată, fără barieră, pe DJ 242, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

"Detaşamentul de pompieri Bârlad a fost solicitat să intervină pentru acordarea de îngrijiri medicale şi asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere după ce un autoturism a fost lovit de un tren privat. S-au deplasat de urgenţă echipaje specializate de prim-ajutor, descarcerare şi stingere, care au găsit la locul evenimentului patru persoane, între care doi minori, care ieşiseră singure din maşina avariată. Echipajul SMURD a acordat primul-ajutor minorei de 13 ani din autoturism, urmând ca un echipaj SAJ să preia şi soţia conducătorului auto, care acuză dureri la nivelul capului", au precizat reprezentanţii ISU Vaslui.

Un microbuz aflat în dotarea ISU Vaslui se va deplasa la faţa locului pentru asigurarea transportului în Bârlad a patru persoane vârstnice care erau în tren şi care se întorceau de la o înmormântare. În zonă, traficul rutier este dirijat şi se circulă în condiţii normale, dar locomotiva trenului este avariată şi nu mai poate continua drumul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel