Marian Godină îi "bate obrazul" lui Ingrid Mocanu: "Nu mi-aș putea imagina cum e să te poți bucura și râde de moartea cuiva"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Marian Godină îi "bate obrazul" avocatei Ingrid Mocanu după ce aceasta a transmis un mesaj ironic în legătură cu moartea lui Ionuţ Hanganu, şeful Biroului Investigaţii Criminale de la Poliţia Transporturi Braşov, mort de COVID-19 la 34 de ani, acuzându-l că făcea "dosare" medicilor care "deranjau".

"Am câțiva oameni pe care nu-i plac sau pe care îi detest, dar niciodată nu mi-aș putea imagina măcar cum e să te poți bucura și râde de moartea cuiva.

Se pare că doamna Ingrid Mocanu poate și nici nu se sfiește să arate asta public.

Avocata prezentă atât de des prin studiourile unor televiziuni, România Tv și Antena 3, publică acest text despre colegul meu, Ionuț Hanganu, cel care a fost înmormântat azi și care a lăsat în urmă o soție și doi copii cu vârste de 3 și de 7 ani.

Sunt cu atât mai mult revoltat pentru că azi am fost la înmormântare și am simțit durerea prin toți porii, uitându-mă la suferința familiei lui.

Doamna Ingrid Mocanu, pentru a nu fi fericită de una singură, simte nevoia să-l eticheteze și pe Sorin Velicu.

Pe lângă faptul că postarea e mizerabilă, ea conține și niște minciuni, căci medicul Velicu a fost condamnat pt luare de mită în urma unui acord de recunoaștere. Iar Ionuț nici măcar nu lucra acolo pe vremea aia", a scris Marian Godină.

 

Ingrid Mocanu: "Ghinion!"

 

Ingrid Mocanu a stârnit revoltă după ce a postat un mesaj controversat, ca o reacție la moartea unui tânâr polițist. Mocanu a introdus un text chiar un smiley face (un emoticon care arată un râset)  în postare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel