Marian Godină, experiență de coșmar după ce a comandat online mâncare: „Niciodată nu am văzut așa ceva“ (VIDEO)

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:

Fostul polițist Marian Godină a povestit experiența de coșmar prin care a trecut, după ce a comandat mâncare acasă. 

Marian Godină spune, într-o postare recentă pe pagina de Facebook, că el și toată familia sa sunt răciți, astfel că a ales să comande mâncare care să-i fie adusă acasă printr-un serviciu special de livrare. Experiența însă l-a lăsat nu doar cu un gust extrem de amar, dar și flămând, declarându-se de-a dreptul  oripilat de ceea ce a văzut.

Marian Godină, experiență de coșmar după ce a comandat online mâncare

 

„Pentru că suntem răciți cu toții și nu putem ieși din casă, am zis să comandăm ceva de mâncare prin Glovo. Am ales un restaurant apropiat pentru un timp de livrare cât mai mic și pentru a evita aglomerația din zona centrală.

Am putut observa cum se apropie curierul pe hartă, dar apoi a virat în direcția opusă, exact spere aglomerația din centru, așa că am sunat la numărul din aplicație. Mi-a răspuns curierul, o tânără care mi-a zis că mai are de dus o comandă și de aceea s-a dus în acea direcție.

Am contactat asistența și le-am spus că nu mi se pare normal să plătesc niște bani, deloc puțini, la care am pus și bacșișul de 7.5 lei pt curier, ca să îmi plimbe cineva mâncarea prin oraș pentru ca mai apoi să o primesc rece bocnă. Mi s-a spus că în cazul anulării voi pierde toți banii.

Am așteptat. Cu niște timpi care creșteau în loc să scadă, într-un final am ieșit la poartă și am observat mașina curierului așteptând. Deși eram pornit să-i spun domnișoarei că nu e normal să ridice mai multe comenzi decât poate duce, când am văzut mașina mi s-a făcut milă de ea. În plus, m-am gândit că e duminică și lucrează, în loc să fie acasă. Da, uneori sunt f prost cu mila asta, de parcă eu nu am lucrat atâtea amar de duminici și de sărbători“, povestește fostul polițist despre prima parte a experienței sale.

Marian Godină: „Niciodată nu am văzut așa ceva“ 

 

Ce a urmat însă este dincolo de orice așteptări. Deși se aștepta să poată savura mâncarea caldă, într-un final, Godină a afirmat că nu se încumetă să o consume.

„Pentru că domnișoara nu cobora, m-am dus eu la mașină și abia atunci a coborât, a dat roată mașinii, mi-a zis pe un ton rățoit că nu e vina ei și a deschis portiera din dreapta față pentru a-mi oferi surpriza zilei. Mașina era un adevărat tomberon, niciodată nu am văzut așa ceva. Mucuri de țigări pe jos, ambalaje, bidoane, ghete, hârtii, scrum, praf.

Am ridicat coletul, dar nu am de gând să mănânc, nu am avut inspirația să mă uit și în cutia de transport, dar nu m-ar fi mirat ca acolo să-și fi făcut cuib o pereche de șobolani“, conchide Godină postarea sa, pe care o însoțește de un video.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel