Marea Britanie. Un român a VIOLAT o tânără, apoi s-a plâns că nu va mai avea o FAMILIE

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Un violator român s-a plâns că nu va putea să îşi întemeieze o familie după ce a fost condamat la închisoare. Bărbatul a urmrărit o tânără de 18 ani, a tras-o cu forţa într-o zonă împădurită și a violat-o în mod repetat.

Florian Adrian Gherghelau, în vârstă de 25 de ani s-a scuzat în faţa instanţei că asta a fost prima lui greşeală şi că pedeapsa "îi va distruge şansa la o viaţă normală şi la o familie", potrivit Metro.co.uk.

Avocatul Lyall Thompson, a declarat că bărbatul nu şi-a acceptat niciodată vinovăția în acest caz și încă nu are o viziune asupra naturii grave a faptei sale. "Avem de-a face cu un om cu un grad de inteligență scăzută, nu are abilitățile sociale pe care majoritatea oamenilor le au. Dacă el pur și simplu nu a înţeles până acum modul în care societatea se cataloghează aceste fapte ofensatoare, cu siguranță o va face acum".

Individul i-ar fi spus că îi pare rău pentru ce a făcut, însă nici apărarea nu a crezut prea mult în sinceritatea scuzelor sale.

Curtea Guildford Crown l-a condamnat la 14 ani de închisoare pentru viol şi după ce va termina de executat pedeapsa, va fi deportat înapoi în România.

În seara atacului, tânăra de 18 ani a ieşit din tură de la un supermarket din oraşul Guildford, unde lucra şi se grăbea să se întâlnească cu nişte prieteni într-un parc din apropiere. Românul stătea în faţa magazinului şi consuma un suc, potrivit imaginilor de supraveghere. În momentul în care a văzut-o, a urmărit-o până într-o zonă verde, unde i-a pus mâna la gură şi a tras-o în tufişuri. A violat-o de mai multe ori și a ținut-o în tufișuri timp de două ore. Tânăra i-a oferit și bani să o lase în pace. În cele din urmă a reușit să scape de agresorul ei și să ceară ajutor.

Procurorul de caz la Curtea Guildford Crown a citit un fragment din declarația victimei și a spus că se teme pentru siguranța ei şi verifică încuietorile şi de trei ori, închide obloanele la ferestre și chiar blochează uşile încăperilor în care se află. Femeia a ajuns să doarmă cu un cuțit sub pernă și are mereu impresia că îl vede pe inculpat în public, deși știe că este închis acum. Îi vin n minte întâmplările din seara atacului.

Nu a vrut să participe la proces pentru că simțea că nu va face față emoțional. Procurorii spun că nu se știe dacă se va recupera complet.

 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel