Marea Britanie. Cinci copii reținuți, după ce au înjunghiat un alt minor

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Cinci copii au fost arestați în Marea Britanie, după ce au înjunghiat un alt minor, într-un scandal dintre mai multe grupuri rivale. Victima are 13 ani, iar agresorii, 12.

Atacul asupra adolescentului înjunghiat a avut loc duminică seara, în localitatea Worthing, din zona de vest a Sussex-ului, iar în scurt timp polițiștii i-au ridicat pe cei cinci suspecți, relatează Știrile PRO TV.

Șeful structurii de poliție a calificat incidentul drept „profund îngrijorător” „Am spus că nu vom tolera violența în rândul tinerilor” a declarat acesta.

„Au avut loc și percheziții în zonă, fiind folosită și o dronă a poliției, în Liverpool Gardens. Un băiat de 13 ani a fost rănit. A fost dus la spital, unde este sub tratament dar, din fericire, viața nu i-a fost pusă în pericol” a precizat acesta.

 

„Rog populația să se abțină la speculații”

 

„Ca părinte și mamă, înțeleg perfect de ce comunitatea locală este atât de îngrijorată de incidentul de ieri. În timp ce tratăm acest lucru ca pe un incident izolat, sunt conștientă de rapoartele recente de violență în rândul tinerilor, comportament antisocial și distrugeri în zona Worthing.

Comportamentul pe care l-am văzut în rândul unei mici minorități de adolescenți din comunitate este profund îngrijorător, dar combaterea violenței în rândul tinerilor rămâne prioritatea mea și a echipei mele, acționăm cu fermitate pentru combaterea acestui comportament complet inacceptabil și îi asigurăm pe cei care comit aceste acte că vor fi trași la răspundere.

Cu toate acestea, rog populația să se abțină la speculații și să nu divulge numele suspecților pe rețelele de socializare, întrucât ar pune în pericol ancheta, Dacă ați fost martori la incident ori dețineți imagini, va rugam să vă adresați Poliției”, a precizat inspector-șef Sarah Leadbeatter, comandantul districtului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel