Marcel Vela BLOCHEAZĂ angajările la MAI: "Mulți vin pe pile!"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Marcel Vela a anunţat că posturile vacante din MAI vor fi blocate până la finalul anului, pentru că cei care ar fi urmat să le ocupe ar fi fost angajaţi pe pile. Ministrul de Interne a precizat că din 2020 se vor relua concursurile de angajare. 

"Am observat că, după data de 10 octombrie, când a fost votată moţiunea de cenzură, s-au înmulţit concursurile de angajare în Ministerul de Interne. Am observat si că cei mai mulţi dintre cei care veneau la angajare erau pe pile", a declarat Marcel Vela, în urmă cu puțin timp, la Antena 3.

Ministrul a mai precizat că sunt mulți oameni care se ascund prin birouri, ca să nu meargă în teren.

"Suntem pe final de an şi vrem o îmbunătăţire a organizării MAI, dar şi cu faptul că prefecţii care au organizat astfel de concursuri nu vor mai fi în funcţii într-o săptămână, am luat această decizie. Pentru anul viitor avem altă gândire privind concursurile. În altă ordine de idei, Jandarmeria are tot felul de şefi şi sub-şefi, iar poliţia are o organizare regională mai suplă şi mai eficientă.

Nu e în regulă să stea doar la birouri şi să nu iasă deloc pe teren. E greu de spus când vom finaliza auditul intern, dar îmi doresc ca toate funcţiile care sunt necesare în teren să fie lângă cetăţean, în birouri să rămână doar cei care anchetează, interoghează, manageriază lucrurile din MAI", a mai spus Vela.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel