Marcel Ciolacu: „Moțiunea nu trece! Tot ce vor e să dărâme și atât!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, susține că moțiunea de cenzură nu va trece. Declarația lui Ciolacu apare în contextul în care liberalii susțin că trei parlamentari PSD ar fi semnat pentru demersul împotriva Guvernului.

„Moțiunea nu trece ! În următoarele zile vom asista cum opoziția formată din cinci partide se va strădui să treacă o moțiune de cenzură. Ca de obicei, nu au niciun program de guvernare, nici măcar o schiță, un minim proiect în situația (puțin probabilă) în care vor ajunge la guvern. Știe cineva care e propunerea lor de prim-ministru?! NU! Tot ce vor e să dărâme și atât! Îmi este greu să înțeleg cum vor decurge întâlnirile între: Orban, Barna, Ponta, Tomac și Hunor, oameni cu viziuni diferite, unii de stânga, alții de dreapta, fără niciun program de guvernare. Fără nici un plan", a scris Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

Președintele Camerei Deputaților spune că e mai ușor să strângi semnăturile necesare pentru depunerea moțiunii decât să convingi parlamentarii să fie în sală și să voteze.

Președintele PNL, Ludovic Orban a declarat că s-au strâns peste 237 de semnături pentru moțiunea de cenzură și că aceasta va fi depusă la începutul săptămânii viitoare. La nivel neoficial, liberalii susțin că trei parlamentari PSD ar fi semnat pentru demersul împotriva Guvernului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel