Marcel Ciolacu (PSD) le-a scris „șefilor“ UE despre OUG adoptate de Guvernul Orban I: „Îi felicit, între ghilimele“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Marcel Ciolacu, șeful interimar al PSD, solicită Comisiei de la Veneția și Consiliului Europei desecretizarea stenogramelor de la ședința în care s-au adoptat cele 25 de OUG-uri de către guvernul PNL.

Marcel Ciolacu amenință că PSD se va adresa Avocatului Poporului cu privire la Ordonanța de Urgență ce modifică sistemul electoral și va sesiza și Comisia de la Veneția.

„Eu, în virtutea funcției de președinte al Camerei, nu am acces, în acest moment, la toate Ordonanțele votate azi-noapte de către Guvernul Orban. Îi felicit, între ghilimele, pentru acest record absolut, de 25 de Ordonanțe și 31 de Hotărâri de Guvern date într-o noapte. Categoric vom scrie mai mulți președinți de partide Avocatului Poporului să se sesizeze cu privire la Ordonanța de modificare a sistemului din nou electoral”, a spus Ciolacu.

„O să sesizăm iar comisia de monitorizare de la APCE (Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei) şi Comisia de la Veneția și vom cere desecretizarea stenogramelor din ședința de guvern de azi-noapte, să vadă şi să citească toţi românii ce s-a putut întâmpla într-o şedinţă de guvern din toiul nopţii. O să revenim după moţiunea de cenzură care va trece”, a anunţat, miercuri, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel