Marcel Ciolacu îi răspunde lui Robert Negoiță în legătură cu revenirea în PSD

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Marcel Ciolacu, șeful interimar al PSD, i-a răspuns lui Robert Negoiță la scrisoare deschisă publicată de acesta din urmă, în care a arătat că ar dori să revină în PSD cu câteva condiții stricte.

Robert Negoiţă, primarul sectorului 3, a publicat, astăzi, o scrisoare deschisă pentru PSD, pe pagina sa de Facebook, în care menționează că ar vrea să se întoarcă în PSD, după ce a fost suspendat din partid, dar cu câteva condiţii. Una dintre ele ar fi ca formaţiunea să îşi ceară scuze publice pentru "modul în care a fost condusă România de către PSD în ultimii ani".

El mai spune și că ar face acest lucru doar dacă partidul ar vrea să-și asume o serie de ”acțiuni, principii și valori fără de care PSD-ul nu are viitor”. 

În replică, președintele interimar al  PSd, Marcel Ciolacu, i-a transmis lui Negoiță, într-un comentariu la postarea sa de pe Facebook, că îl așteaptă din nou în partid. „Robert, te aștept la partid alături de o echipă nouă, pe care vreau să o construim împreună! Trecutul nu îl putem schimba, prezentul este o consecință a trecutului. Dar împreună putem schimba viitorul!“, a scris Marcel Ciolacu. 

Robert Negoiță s-a limitat doar la a-i spune „mulțumesc“ actualului lider interimar al PSD.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel