Marcel Ciolacu, decizie șoc cu privire la Olguța Vasilescu și Claudiu Manda: „Am o veste nu tocmai bună“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Marcel Ciolacu a spus, după ședința informală a PSD, că pe 21 martie va avea loc Congresul Național Executiv al PSD. Totodată el a făcut precizări cu privire la cuplul Claudiu Manda Olguța Vasilescu și viitorul lor rol în partid.

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, marți la finalul unei ședințe informale a CEx, că s-a decis ca pe 21 martie să aibă loc Congresul în cadrul căruia va fi aleasă noua conducere a partidului.

„Ținem congresul pe data de 21, se pare. 14 martie era în discuție, dar doar pe 21 este sala liberă. Va fi aceeași procedură, cu un proiect politic și o echipă”, a declarat Ciolacu la finalul întâlnirii cu reestul conducerii interimare a PSD.

Singurul candidat pentru poziția de președinte al PSD, Ciolacu spune că din echipa pe care o va propune nu vor face parte președinți de organizații județene.

„Am anunțat colegii că în echipa mea nu vor fi președinți de organizații. Mai mulți colegi din organizații au spus că este oportun să facem o astfel de echipă”, a spus Ciolacu.

 

„Sigur nu  o să candidez la congres“, a afirmat Claudiu Manda.

„Am o veste nu tocmai bună pentru domnul Manda. Faptul că din echipa pe care o s-o prezint la congres o să facă parte doamna Olguța Vasilescu“ a ținut Marcel Ciolacu să îl informeze pe colegul său.

 În ceea ce îl privește pe Claudiu Manda, președintele Camerei Deputaților spune că acesta „este șeful de campanie al PSD și va fi foarte ocupat cu acest lucru”.

 „S-a terminat această marotă și această luptă în interiorul PSD pentru funcții“, a mai spus Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel