Marcel Ciolacu: „Cîțu accelerează direct spre zid”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune că premierul desemnat, Florin Cîțu „accelerează direct spre zid”, după ce Comisia Europeană a anunțat în luna februarie că are în vedere declanșarea procedurii de deficit excesiv.

„Cîțu accelerează direct spre zid! Pentru că asta înseamnă să ignori declanșarea procedurii de #deficit excesiv și, pe deasupra, să minți că aicu Bruxelles-ul. Comisia Europeană a spus clar: NU a primit vreun plan de la autoritățile române pentru reducerea deficitului", scrie Marcel Ciolacu pe pagina de Facebook.

Potrivit acestuia, planul lui Cîțu pentru români e simplu: „Să taie veniturile și să crească taxele. Și să dea apoi #vina pentru acestea pe Comisia Europeană! Concluzia: Cîțu, un mincinos patologic. Atât a putut propune #PNL ca premier în goana lor nebună și surdă după anticipate. Cum să votezi o catastrofă?!", mai spune Ciolacu.

Marcel Ciolacu a anunțat că parlamentarii PSD vor fi prezenți în sala plenului reunit, însă vor vota împotriva învestirii Guvernului Cîțu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel