Marcel Ciolacu, anunț în ședința PSD despre grupul de lucru pentru DIASPORA

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a susținut, astăzi, înainte de ședința convocată la PSD, o scurtă întâlnire cu presa.

Social-democrații se reunesc, astăzi, în ședință. Marcel Ciolacu a precizat că astăzi se vor forma și câteva grupuri de lucru, dar se va discuta și despre moțiunea de cenzură pe care PSD intenționează să o depună împotriva guvernului Orban.

„Avem mai multe decizii administrative de luat, de format şi cele două grupuri: cel de lucru pentru Diaspora şi cel în relaţia cu sindicatele, dar avem şi o serie de decizii politice, strategia la moţiunea simplă de astăzi din Senat, depusă ministrului Florin Cîțu, şi o decizie foarte clară în cazul în care actualul Guvern va veni cu asumarea răspunderii pe legile electorale“, a precizat Marcel Ciolacu.

El a vorbit și despre moțiunea de cenzură.

„PSD împreună cu alţi parteneri din Parlament decidem dacă să depunem o moţiune de cenzură. Dacă o vom depune şi vom constata că avem majoritate pentru ca aceasta să aibă efecte juridice, Guvernul Orban să cadă, vom avea o strategie şi de a veni cu o propunere de nou Guvern", a declarat Marcel Ciolacu, înainte de şedinţa PSD, invitând apoi reprezentanții mass-media afară.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel