Marcel Ciolacu anunță că PSD dă în judecată Guvernul

Narcis Popa |
Data publicării:

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a precizat luni că Guvernul va fi dat în judecată în cazul desfiinţării Fondului de Dezvoltare şi Investiţii.

Întrebat dacă PSD va da în judecată Guvernul sau dacă va sprijini primarii în acest sens, în cazul desfiinţării Fondului de Dezvoltare şi Investiţii, Marcel Ciolacu a răspuns afirmativ.

"Categoric. Nu pot să vă dau detalii, pentru că nu am început şi nu văd o decizie a Guvernului. Chiar ne facem că nu vedem ce se întâmplă la Guvern? Chiar ne facem că nu vedem câte ilegalităţi se fac într-un timp atât de scurt, de 60 de zile, la Guvern? Noi nu avem ordonanţa cu reorganizarea Guvernului şi ei funcţionează de 60 de zile. Sunt zeci de prefecţi numiţi ilegal. S-a dat o rectificare acum câteva zile ilegală. Luaţi hârtiile venite de la Guvern cu privire la plafoane şi veţi citi acolo foarte clar. Ministrul Finanţelor, domnul Cîţu, împreună cu primul ministru, semnează aceste plafoane, specificând: nu se fac decât două rectificări şi sub nicio formă în decurs de 60 de zile. Au făcut trei rectificări, două în decurs de 60 de zile. Este o încălcare a legii", a spus Marcel Ciolacu, într-o declaraţie de presă susţinută la finalul şedinţei Comitetului Executiv al PSD. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel