Marcel Ciolacu a răbufnit pe Facebook: "Nicio diferență între ei și Guvernul Dăscălescu din perioada ceaușistă"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Marcel Ciolacu revine cu un mesaj împotriva Guvernului PNL, după ce a depus o sesizare la CCR privind PUG 114. Şeful interimar al social-democraţilor susţine că actuala putere demonstrează că nu este "nicio diferenţă între ei și Guvernul Dăscălescu din perioada ceaușistă".

"PSD a contestat azi la CCR atât pe formă, cât și pe fond proiectul de modificare a OUG 114!

Așa cum am promis, sancționăm acest nou derapaj al Guvernului. Angajarea răspunderii Guvernului asupra proiectului de modificare a OUG 114, în condițiile în care acesta era și pe ordinea de zi a Parlamentului, este un demers profund neconstituțional, întrucât Guvernul este obligat să lase legislativului dreptul de a se pronunța asupra acestuia.

Doar că PNL și domnul Orban vor să demonstreze în fiecare zi că, prin modul abuziv și ilegal în care acționează nu există nicio diferență între ei și Guvernul Dăscălescu din perioada ceaușistă", a scris Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

Partidul Social Democrat a depus, luni, o sesizare de neconstituţionalitate împotriva proiectului de modificare a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 114/2018, propus spre adoptare prin angajarea răspunderii Guvernului la data de 23 decembrie 2019.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel