Manelist prins drogat la volan, pedepsit cu suspendare

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Manelistul Albert Brătianu a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare, după ce, anul trecut, fiind drogat la volan, a fost fugărit pe străzi de un echipaj de la Rutieră şi a aruncat într-o curte trei pliculeţe cu cocaină.

Judecătorii au stabilit ca manelistul să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 120 de zile, în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Sector 3 sau în cadrul Administraţiei Domeniului Public Bucureşti.

Pedeapsa cu suspendare a fost aplicată de judecători în condiţiile în care manelistul şi-a recunoscut vinovăţia şi a încheiat în acest sens un acord cu DIICOT.

Pe 1 mai 2023, în jurul orei 8,20, un echipaj de la Brigada Rutieră a efectuat semnal de oprire şoferului unui autoturism marca BMW X5, care se deplasa pe Şoseaua Industriilor din Capitală. Conducătorul autoturismului a refuzat să oprească, iar poliţiştii au plecat în urmărirea lui. Autoturismul s-a deplasat pe Şoseaua Industriilor, a virat pe strada Mălureni, iar la intersecţia cu strada Vâlsăneşti şoferul a oprit, a coborât din maşină şi a aruncat în curtea unei case trei folii tip biluţă, ce conţineau o substanţă de culoare albă.

Poliţiştii au reuşit să îl imobilizeze şi să îl identifice în persoana lui Albert Brătianu, în vârstă de 25 de ani, un cântăreţ de manele.

El a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero, însă a ieşit pozitiv la consum de cocaină, în urma unor teste efectuate la INML.

În timpul anchetei, s-a stabilit că cele trei pliculeţe aruncate de manelist în curte conţineau cantitatea de 1,54 grame cocaină.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel