Babasha a cântat manele la "Coldplay". Spectatorii au început să huiduie, iar unii au plecat. Video

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Formația "Coldplay" a adus pe scena de pe National Arena, în prima zi de concert, un manelist. Acesta nu a fost bine primit. Puteți vedea imaginile de la concert la finalul articolului. 

Chris Martin a vrut să dea probabil o lovitură de imagine prin folosirea manelistului Babasha pe scena unde urmau să concerteze. Doar că publicul nu a fost deloc de acord cu decizia acestuia și a huiduit toată prestația manelistului Babasha. Din câte se pare, momentul a fost calculat și se aștepta să genereze un val de simpatie. Chris Martin l-ar fi văzut pe Babasha cântând pe străzi.

Decizia a fost luată  după ce și Salvatore Ganacci a pus o manea de-a lui Adrian Minune la un concert din cadrul festivalului Neverseas, care la acea vreme a făcut furori în online. 

Iată câteva dintre părerile care circulă pe interent după momentul de manele de la Coldplay:

Manele la Coldplay. Video și critici

 

Iată câteva dintre reacțiile pe larg ale momentului de miercuri seara: 

"Tot aud despre big failure-ul lui Coldplay în seara asta când au urcat un manelist pe scena. Ce sa mai înțeleagă și bietul Chris Martin, sau echipa lui de marketing când Salvatoare Ganacci a pus manele anul trecut la Neversea și publicul a fost în delir, iar în seara asta când băiatul invitat pe scenă este numărul 1 în tranding pe YT se revoltă lumea de sar jugularele în aer.Consecvența much? Oricum din staff măcar unul singur ar fi trebuit sa știe că publicul de Coldplay nu asculta manele (decât obligați), cu atât mai mult nu plătesc bani pt genul asta de muzică.La fel cum și cei din public ar fi trebuit sa fi știut ca intenția celor de la Coldplay nu a fost să le ofenseze simțurile ci mai degrabă sa promoveze un moment menit să apropie band-ul de public," 

"Juma' de stadion, poate mai bine, îl fluieră pe BABASHA, locul 1 în Trending pe YouTube. Chris Martin s-a gândit să facă o faptă bună, invitând un artist de manele, spunând că avem multi artiști buni în România. Riscant, pentru publicul de aici. Păreri?"

"În seara aceasta, la concertul Coldplay, am aflat că un întreg stadion nu a fost de acord să dea 100 de euro să asculte manele! Poate mâine... poate niciodată!Scuze, mi-a scăpat cel puțin un: "Huooo!"... în plm, vorba lui Despot!În rest, geniali! Asta spun în timp ce... Și sper să nu mai facă și mâine seară..."

Video:

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel