Maia Sandu, mesaj de condoleanţe pentru victimele incendiului de la spitalul din Constanţa

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Republica Moldova: Alertele false cu bombă ar avea legătură cu acordarea statutului de ţară candidată pentru aderarea la UE 
Republica Moldova: Alertele false cu bombă ar avea legătură cu acordarea statutului de ţară candidată pentru aderarea la UE 

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a transmis sâmbătă preşedintelui României, Klaus Iohannis, un mesaj de condoleanţe pentru victimele incendiului de la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa, informează Secţia comunicare cu mass-media a Aparatului Preşedintelui Republicii Moldova.

"Am urmărit cu multă îngrijorare şi tristeţe ştirile despre incendiul produs, pe 1 octombrie, la Spitalul de boli infecţioase din oraşul Constanţa şi operaţiunea dramatică de salvare a pacienţilor din flăcări. Transmit condoleanţe sincere tuturor celor care au pierdut persoane dragi în această tragedie şi le doresc recuperare grabnică celor care au avut de suferit în incendiu. Suntem cu gândul alături de ei şi de întreg poporul României!", a declarat Maia Sandu.

Şapte pacienţi au murit, vineri, în incendiul izbucnit la Secţia ATI COVID a Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa. Întregul spital, unde erau internaţi 125 de pacienţi, a fost evacuat, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel