MAFIA permiselor: Primar PSD, "pe felie" cu șeful SPCRPCIV Giurgiu. Ambii au fost REȚINUȚI de poliție

Liviu Ludovic |
Data publicării:
sursa foto: giurgiuveanul.ro
sursa foto: giurgiuveanul.ro

Şeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) Giurgiu şi primarul localităţii Valea Dragului au fost reţinuţi de procurorii DNA şi vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă într-un dosar privind obţinerea de permise auto în mod fraudulos, au informat surse judiciare.

Potrivit surselor citate, primarul din Valea Dragului este asociat la o şcoală de şoferi, la care soţia ocupă funcţia de administrator.

DNA a audiat, vineri, şase angajaţi ai MAI şi şapte instructori auto în urma unor percheziţii efectuate la sediul Serviciului din Giurgiu.

Totodată, joi noapte, în legătură cu acest dosar, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie, sub coordonarea procurorilor DNA, au efectuat 26 de percheziţii la sediul Serviciului de Permise Giurgiu.

Potrivit ghidului Primăriilor, primarul comunei Valea Dragului este Marin Mototolea, ales pe listele PSD.

Există suspiciuni că în Giurgiu au fost emise sute de permise auto în mod ilegal. Acuzațiile sunt extrem de grave: instructorii auto primeau sume cuprinse între 250 și 300 de euro, bani pe care îi dădeau mai departe polițiștilor. Astfel, numeroși indivizi care nu știau carte ajungeau să obțină permis de conducere.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel