Madrid. O româncă, SPAIMA prostituatelor. Au reclamat-o ca să scape cu viaţă

Andreea Cosma |
Data publicării:

Acuzaţii grave la adresa unei românce, judecată la Madrid. Procuratura a soliciat 11 ani de închisoare după ce ar fi cerut mai multor femei să plătească taxe pentru locul pe care îl ocupau pentru a exercita prostituţia.

Alina Stoica era spaima femeilor obligate să se prostitueze în poligonul industrial Marconi din Madrid. Le amenința cu violența și cu moartea dacă nu plăteau taxa de 20 de euro pe zi pentru a putea ocupa un loc în stradă cu scopul de a oferi servicii clienților.

Cazul se bazează pe declarațiile a două românce care au acuzat-o pe Stoica în anul 2013. Ele sunt martori protejați și au afirmat că Stoica le spunea că ea este legea și că dacă nu plătesc taxa vor fi torturate până la moarte.

Una dintre femei a mai declarat că a fost sechestrată, amenințată cu un cuțit și obligată să urce într-o mașină.

Procurorii din Madrid cer o pedeapsă de 11 ani și 10 luni pentru Alina Stoica pentru comiterea a mai multor infracțiuni între care amenințarea și șantajul.

Potrivit datelor publicate în Spania și în România, Stoica este implicată într-o vastă rețea de proxenetism, ale cărei victime sunt zeci de femei românce, obligate să exercite prostituția.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel