Mădălina Tătar, convocată din nou în echipa națională de fotbal a României. Va reprezenta țara sa în meciurile cu Finlanda și Croația

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Madalina Tătar, convocată din nou în echipa națională de fotbal a României. Va reprezenta țara sa în meciurile cu Finlanda și Croația / Foto: Facebook
Madalina Tătar, convocată din nou în echipa națională de fotbal a României. Va reprezenta țara sa în meciurile cu Finlanda și Croația / Foto: Facebook

Mădălina Tătar, tânăra fotbalistă originară din Turda și stabilită de mai mulți ani în Portugalia, se pregătește să reprezinte cu mândrie țara sa natală, România, în meciurile cu Finlanda și Croația.

Potrivit informațiilor furnizate de TurdaNews, Mădălina a fost convocată din nou în echipa națională, marcând un moment important în cariera sa fotbalistică.

Despre pasiunea pentru fotbal a Mădălinei, mama acesteia, Olguța Tătar, a dezvăluit că tânăra a fost atrasă de sport încă din copilărie. Cu o predilecție pentru mingea de fotbal și o dezinteresare pentru păpuși, Mădălina a fost încurajată să-și urmeze visul de a juca fotbal. La clubul local, unde este singura fată într-o echipă de băieți, fetele sunt încurajate să-și dezvolte abilitățile în fotbal, iar federația portugheză oferă posibilitatea lor de a evolua în echipe de băieți până la vârsta de 17 ani.

 

Familia Tătar a primit vestea convocării Mădălinei în echipa națională a României cu entuziasm și emoție

 

Cu un palmares notabil în Portugalia, Mădălina Tătar este legitimată la echipa Quatro áo cubo Olhão Faro Portugal și a avut o contribuție semnificativă în echipa de selecție a regiunii (selecția de Algarve). Ea a participat la 7 meciuri internaționale amicale, inclusiv cu regiunea Andaluzia din Spania. În prezent, sportiva se află în procesul de obținere a cetățeniei portugheze, ceea ce îi va permite să evolueze cu dublă cetățenie pentru selecționata regiunii. Cu toate acestea va trebui să facă o alegere între loturile naționale ale României și Portugaliei.

Mama tinerei a povestit că au primit un e-mail de la Federația Română de Fotbal, care i-a notificat că cineva a remarcat-o pe fiica lor la un meci, iar ulterior s-au luat legătura telefonic cu soțul ei. Așadar, Mădălina Tătar va face parte din lotul național care se va pregăti pentru meciurile din UEFA Women's Nations League cu Finlanda pe 30 noiembrie și Croația pe 5 decembrie.

Cu binecuvântarea echipei Vitória SC, clubul la care Mădălina evoluează în prezent, aceasta se pregătește să își aducă contribuția la succesul echipei naționale a României în aceste partide importante.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel