Mădălina, românca din Italia care a incendiat Instagram-ul cu mișcările sânilor (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Mădălina Ioana Filip, o influenceriță româncă  în vârstă de 25 de ani de ani, cunoscută pe Instagram și TikTok ca Mady Gio, a incendiat Internetul cu mișcările ei inedite. Tânăra româncă reușește să facă cosplay ajutându-se sânii ei.

Abia postat pe rețelele sociale, acest videoclip a devenit viral! O influenceriță româncă, stabilită în Italia,  Mădălina Ioana Filip,  a decis să danseze într-un clip pe  aplicația  Tik Tok, dând naștere unor spectacole neobișnuite. Urmărită de peste 1 milion de abonați, această tânără româncă de 25 de ani, reușește să își pună sânii în valoare...altfel.

O decizie singulară, îndrăzneață, care a incendiat internetul! Mădălina este artistă, pe scurt, și știe să fascineze utilizatorii de internet. Comunitatea ei de urmăritori a crescut exponențial în doar câteva luni.

Tânăra model Instagram își lasă sânii să danseze într-un videoclip recent. Aceasta este probabil cea mai bună descriere a ceea ce tânără de 25 de ani face pentru cei peste un milion de abonați Instagram și alte câteva sute de mii de de abonați pe TikTok. În clip o puteți vedea pe tânăra româncă, acum în Italia, într-un top strâns și extrem de decoltat care, pe ritmul, muzicii, reușește să își facă sânii mari să sară în sus, mereu, până când aproape că pare să-și piardă controlul corpului. Poate această femeie să aibă într-adevăr pectorali incredibil de puternici?

Secretul sânilor Mădălinei

 

Oricât de impresionant ar fi, există un truc foarte simplu: Românca și-a atașat pur și simplu fire de haine și un ajutor îi poate face sânii să sară ca niște niște mingi în fața camerei.

Ceea ce îi atrage pe urmăritorii ei este mai presus de toate latura ei spontană și „normalitatea” ei, departe de  fotografiile  și  videoclipurile  sofisticate ale altor influenceri.

De asemenea, pianistă și model, Mady spune că „preferă câinii decât oamenii”. Mădălina este, de asemenea, pasionată și adeptă în arta  cosplay-ului. Cosplay este prescurtarea cuvintelor englezești costume play („joc costumat”), care reprezintă o formă de artă performance apărută în Japonia, în care participanții se costumează în personaje din manga, anime, jocuri video, cărți cu benzi desenate etc. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mădălina Ioana Filip (@mady_gio)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel