Mădălin Ionescu, în stare gravă la spital, după infectarea cu Covid: „Sunt vânăt de la perfuzii“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Vaccinat cu două doze, Mădălin Ionescu a ajuns la Spitalul Matei Balș în stare gravă, după ce s-a infectat cu noua tulpină Omicron. 

Celebrul prezentator tv se află internat la spital. Familia lui Mădălin Ionescu a fost infectată cu varianta Omicron. Deși fiica și soția sa au avut forme ușoare de boală, prezentatorul tv are plămânii afectați, iar acesta se află internat la spitalul Matei Balș din Capitală.

”N-am mai postat nimic de trei săptămâni pentru că m-am infectat cu celebrul Omicron. Nu am mai răcit de 25 de ani, așa că m-a șocat destul de tare după ce familia mea s-a infectat cu Covid.

Am început să am și eu simptome. Boala a debutat furtunos, în urmă cu 20 de zile. În prima noapte am făcut aproape 39 de grade temperatură. Am luat antibiotic, antiviral și antitermice și starea s-a ameliorat cu excepția unui hârșâit ușor, care mi s-a părut o reacție alergică la un medicament”, a mărturisit Mădălin Ionescu într-o filmare video.

Mădălin Ionescu, în stare gravă la spital

 

„În a opta zi m-am trezit din nou cu temperatură, mi-au revenit simptomele sub o amenințare destul de gravă. Temperatura am controlat-o la 38, am făcut perfuzii, sunt vânat încă. Trei zile am avut din nou febră ca-n perioada Delta.

În a 11-a zi am ajuns la spital la Matei Balș! Mi-au făcut investigații și așa am aflat că am pneumonie! Plămânii erau afectați în proporție de 15 la sută.

Am urmat un tratament nou, cu un antibiotic special. Am slăbit 5 kg și am mai luat un virus sau o bacterie de la Petra, care a dus la inflamarea gâtului. Nu sunt refăcut”, a adăugat prezentatorul de la Metropola TV.

Nici după trei săptămâni, Mădălin Ionescu nu s-a refăcut.

„Nu am fost prea atent cu virusul pentru că fetele au avut forme ușoare. Petra a avut două ore temperatură, Cristina o zi a avut febră, cu puțina moleșeală. Luați untură de bursuc că reface plămânii! Am luat și Arbidol, aveam de la soacră-mea, ne-au trimis niște rude. Sunt vaccinat de cinci luni, dar s-au infectat și socrii mei, și ei tot vaccinați.

E adevărat că am spus că această poveste are iz de servicii secrete, dar e cu totul altă poveste. Am spus că, fiind un virus artificial, e mai periculos ca unul natural, mai simplu de controlat. Au fost afaceri sinistre în spatele acestei povești, deturnări de fonduri, abuzuri. Nici o clipă nu am spus că virusul nu există, eu am un copil grav afectat de un virus”, a adăugat Mădălin Ionescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel