Luni, protest de amploare: "Toți la Guvern. STOP OUG!"

Narcis Popa |
Data publicării:

Pe facebook este anunțat un protest de amploare pentru că s-ar pregăti ordonanțele de urgență pe legile justiției, conform anunțului postat. 

"La sfarsitul acestei saptamani s-a anuntat Ordonanta de Urgenta pe Legile Justitiei. O Ordonanta care nu face nimic altceva decat sa inrautateasca situatia si independenta Justitiei, fiind total ignorate recomandarile Comisiei de la Venetia.

"Importanti jurnalisti au atras atentia cu privirea la OUG-ul pe care urmeaza sa il dea Tudorel Toader in sedinta de Guvern (de urgenta), programata maine.

Moise Guran a scris 'Hm! Nu miroase deloc a bine! Iohannis pleaca duminica din tara. Dancila face sedinta de Guvern luni, apoi dispare si ea. Doar zic...'

Cristian Andrei a atras si el atentia: 'Guvernul se pregateste sa dea OUG pe Legile Justitiei luni dimineata, la prima ora. Apoi, V.Dancila pleaca in Turcia sa se intalneasca cu Erdogan. V.Dancila o sa fie plecata toata saptamana. Cine stie ce adauga pe ordinea suplimentara.'

Ovidiu Vanghele a repliat la postarea lui Cristian Andrei cu: 'Luni ne vedem la Guvern, bag seama. Cristian Andrei nu mananca bors, chiar stie ce zice! '

De altfel, inainte de a se hotari aceasta OUG, Tudorel Toader impreuna cu Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu au avut nu mai putin de 3 intalniri. Tot in aceasta perioada se desfasoara si cea mai ampla simulare in cazul unui cutremur de peste 7.5 grade, Raed Arafat cerand stare de necesitate.

P.S: In inceperea textului OUG-ului, scrie mare si clar: "ORDONANTA DE URGENTA pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul Justitiei", nefacandu-se referire la care, decat pe parcursul textului. Textul Ordonantei poate fi modificat in orice moment, chiar si in timpul sedintei de Guvern!" este mesajul postat pe pagina de facebook în cadrul evenimentului redat mai jos: 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel