Luna Plină în Vărsător, din 22 august, dă tot horoscopul peste cap: Cele mai ambițioase planuri ale Peștilor devin realitate

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Luna Plină în Vărsător, din 22 august, dă tot horoscopul peste cap: Cele mai ambițioase planuri ale Peștilor devin realitate
Luna Plină în Vărsător, din 22 august, dă tot horoscopul peste cap: Cele mai ambițioase planuri ale Peștilor devin realitate

Luna plină din 22 august este, pentru a doua oară consecutiv, în zodia Vărsător, ceea ce îți poate influența puternic planurile de viață: iată cum să îi valorifici energia la maximum. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal.

Luna plină este faza maximă a Lunii, când aceasta se află la apogeu. Luna plină este perioada de concentrare maximă a energiei, punctul cel mai înalt de dezvoltare a energiei și a emoțiilor. Este momentul în care culegem roadele activităților noastre. De asemenea, în timpul lunii pline, mintea noastră este foarte activă, putem simți nu doar un nivel emoțional ridicat, ci și o emoție foarte puternică. Ca o consecință, tulburări de somn, disponibilitate pentru aventură, iritabilitate. Este o perioadă atât de ambiguă: pe de o parte suntem plini de idei și inspirație, dar pe de altă parte suntem instabili din punct de vedere emoțional.

Este important să vă controlați emoțiile și să nu vă lăsați provocat: nu intrați în discuții și nu faceți achiziții impulsive. Lasă energia lunii să curgă acolo unde contează, mai ales că în august este o lună plină foarte specială. Va avea loc pe 22 august, la ora 15:00, ora Moscovei, în Vărsător, care a fost, de asemenea, un semn rar în iulie. Luna plină din august trebuia să fie în Capricorn, dar se pare că universul a decis din nou să ne îndrepte spre Era Vărsătorului.

Vezi și: Horoscop. Luna plină în Vărsător, Venus în Balanță și Uranus retrograd: Planetele își fac de cap cu viața noastră până pe 22 august

Luna Plină în Vărsător, din 22 august, dă tot horoscopul peste cap

 

Cum transformi energia lunii pline din august în avantajul tău? Având în vedere că Luna se va afla sub influența lui Jupiter în această perioadă, aceasta va aduce cu sine mult noroc și succes. Asta înseamnă că, cu cât gândești mai pozitiv și cu cât ești mai curajos în urmărirea ambițiilor tale, cu atât rezultatele tale vor fi mai bune. Încearcă-ți o nouă activitate, perfecționează-ți abilitățile, descoperă-ți talentele și arată-le lumii - planetele sunt în favoarea ta.

Luna plină din august este, de asemenea, bună pentru a găsi oameni cu aceleași idei și pentru a întări legăturile cu prietenii și familia. Universul vă poate pune în contact cu vechi prieteni; nu vă grăbiți să îi scoateți din viața voastră - ei ar putea fi cei care vă pot învăța ceva important.

Puneți-vă dorințe, vizualizați, fiți clar cu privire la obiectivele dumneavoastră și gândiți pozitiv.

Luați-vă timp pentru starea dumneavoastră de spirit. Meditați pentru a reduce supra-stimularea și pentru a vă aduce într-o stare de resurse și canalizați-vă energia spre creativitate. Puneți-vă dorințe, vizualizați, fiți clar cu privire la obiectivele dumneavoastră și gândiți pozitiv. Nu petreceți luna plină în lene - lăsați energia să curgă. Și fiți atenți la detalii - dacă o linie întâmplătoare de pe un panou publicitar sau dintr-o revistă vă atrage atenția, cu siguranță nu este o coincidență!

Nu rata: Horoscop. Trei semne ale zodiacului, răsfățate de soartă până la sfârșitul anului 

Luna Plină din 22 august, previziuni pentru zodii

 

Iată cum va afecta luna plină din august fiecare semn zodiacal.


Berbec
Tot ceea ce faci în viitorul apropiat îți va aduce roade și recunoaștere din belșug. Treaba ta este să acorzi atenție proiectelor neterminate, precum și relațiilor cu prietenii care trebuie rezolvate.

 

Taur
Va veni claritate în ceea ce privește locul de muncă/poziția/afacerea ta. Dacă crezi în forțele tale și acționezi cu hotărâre, vei obține o poziție mult așteptată, vei obține un loc de muncă de vis sau vei avea succes în afaceri.

 

Gemeni
Energia Lunii pline vă va permite să vă rezolvați actele și planurile imediate pentru muncă, studii și chiar călătorii în străinătate. Încercați să comunicați mai des cu prietenii și familia și stabiliți o comunicare competentă cu colegii.

 

Rac
Rezolvați partea financiară a vieții dumneavoastră - ar trebui să aveți claritate în ceea ce privește veniturile, datoriile, împrumuturile. Planetele vă vor ajuta să puneți lucrurile la punct și vă puteți îmbunătăți situația financiară.

 

Leu
Vrei să mergi pe cont propriu și să-ți începi propria afacere sau să lucrezi ca parte a unei echipe și să urmezi o carieră într-o campanie? Este timpul să vă puneți în ordine ambițiile. Dar, cel mai important, nu uitați de viața personală.

 

Fecioară
Vă așteaptă mari mișcări în carieră. Dar numai cu o singură condiție - dacă înțelegeți exact ce vreți să obțineți și vă faceți un plan de acțiune clar. Totuși, asta e ceea ce faci tu cel mai bine, așa că dă-i drumul!

 

Balanță
S-ar putea să aveți mai mult timp liber - petreceți-l în vacanțe, cu familia și prietenii. De asemenea, să se ocupe de dorințele lor și să înceteze să mai facă lucruri care nu sunt distractive și care te încetinesc în realizarea talentelor tale.

 

Scorpion
Plănuiți o mutare, o renovare sau orice alt proiect important care necesită o investiție? Stați liniștiți - planetele sunt de partea dumneavoastră. Principalul lucru este să vă calculați cu exactitate cheltuielile și să acționați în mod decisiv, dar inteligent.

 

Săgetător
Luna plină va aduce claritate în probleme legate de învățare, de schimbarea activităților și chiar de comunicarea cu cei dragi. Pentru a vă atinge obiectivele, nu cedați îndoielilor și nesiguranței, păstrați o atitudine pozitivă și fiți hotărâți.

 

Capricorn
Vă veți da seama de finanțele dumneavoastră și veți înțelege cum să vă creșteți veniturile. Credeți în forțele dumneavoastră și duceți-vă ideile de afaceri până la capăt. Astrele vă vor susține pe deplin în demersurile voastre.

 

Vărsător
Este timpul să vă acordați atenție. Cum vă simțiți? La ce visezi? Unde și cu cine vrei să mergi mai departe? O lună plină te va ajuta să răspunzi la întrebările importante și să pui totul la locul lui.

 

Pești
Ați nutrit de mult timp idei pentru proiecte promițătoare? Este momentul să pui planurile în aplicare, mai ales că planetele sunt gata să te ajute în toate felurile posibile. Principalul lucru este să fii decisiv și consecvent - și să mergi înainte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel