Horoscop. Luna plină în Vărsător, Venus în Balanță și Uranus retrograd: Planetele își fac de cap cu viața noastră până pe 22 august

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop. Luna plină în Vărsător, Venus în Balanță și Uranus retrograd: Planetele își fac de cap cu viața noastră până pe 22 august
Horoscop. Luna plină în Vărsător, Venus în Balanță și Uranus retrograd: Planetele își fac de cap cu viața noastră până pe 22 august

Există trei configurații astrologice importante în săptămâna care urmează: Venus se mută în Balanță, Uranus devine retrograd, iar Luna plină are loc în Vărsător, pentru a doua lună consecutiv. Iată ce înseamnă toate acestea și cum ne dă viața peste cap poziționarea planetelor de acestă manieră.

Trecerea lui Venus în semnul Balanței va muta accentul pe relațiile armonioase și pe echilibrul fiecărui individ în societate, și va trezi atenția asupra legilor estetice - toate evenimentele vor fi conduse de puterea rațiunii în cel mai adevărat sens al cuvântului.

Vezi și: Horoscop Chinezesc 16-22 august: Iepurii riscă să rămână fără niciun șfanț. Furtuni în viața de familie pentru Șerpi

Dar Uranus retrograd - care devine retrograd pe 20 august - deschide șansele de a repeta lecțiile învățate în trecut, mai ales când vine vorba de bani și interese materiale. Este posibil să existe o nevoie mai mare de atenție din partea celorlalți pentru a-ți valida propria valoare. Dar, din nefericire, probabilitatea de a o primi în cantitate suficientă este redusă; în plus, exigența excesivă ar putea duce la conflicte cu personalități influente.

Luna plină în Vărsător, Venus în Balanță și Uranus retrograd

 

Astrologii vă recomandă să vă folosiți energia pentru a vă dezvolta în profesie, dar este mai bine să nu începeți nicio afacere nouă, pentru că există riscul de trădare din partea partenerilor. Cu toate acestea, ar trebui să vă notați toate ideile; ele ar putea fi extrem de bune și promițătoare chiar acum.

Nu rata: Horoscop 16-22 august. Săptămână, plină de ghinioane pentru patru semne ale zodiacului

Aspectul pozitiv al săptămânii este că toate informațiile utile vor veni la tine, trebuie doar să le folosești cum trebuie. Perioada este bună și pentru călătorii și sport, dacă nu uitați să luați în considerare avantajele și dezavantajele și să vă ascultați dorințele.

În materie de sănătate, feriți-vă de nervozitatea excesivă și de surescitare, care ar putea duce la insomnie. Da, vei avea senzația că sunt prea multe de făcut și că trebuie să te ocupi de ele cât mai repede, dar astrologii te sfătuiesc să nu uiți de importanța odihnei.

Duminică, 22 august, va fi Lună plină în zodia Vărsător, timp în care va trebui să te confrunți cu emoții puternice în ceea ce privește înțelegerea libertății și a limitărilor. Este posibil ca emoțiile să fie intensificate, așa că este mai bine să vă antrenați să le gestionați în prealabil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel