Horoscop Chinezesc 16-22 august: Iepurii riscă să rămână fără niciun șfanț. Furtuni în viața de familie pentru Șerpi

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop Chinezesc 16-22 august: Iepurii riscă să rămână fără niciun șfanț. Furtuni în viața de familie pentru Șerpi
Horoscop Chinezesc 16-22 august: Iepurii riscă să rămână fără niciun șfanț. Furtuni în viața de familie pentru Șerpi

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 16 august - 22august 2021. Iepurii ar putea avea probleme financiare, dacă nu sunt vigilenți. Iată previziunile complete pentru toate semnele. 

Venus în Balanță îți dă dorința de a împărtăși descoperirile tale cu cineva; nu este un moment de reculegere. Este un moment de conversație plăcută; chiar și întâlnirile de afaceri pot fi programate în muzee, iar petrecerile corporative pot fi organizate în teatre sau săli de expoziții.

Nu vă fie teamă să adăugați un element de creativitate la munca dumneavoastră - este un moment mai degrabă pentru lucrări realizate manual, exclusiviste, decât pentru lucrări de calitate.

Vezi și: Horoscop 16-22 august. Săptămână, plină de ghinioane pentru patru semne ale zodiacului

Horoscop Chinezesc 16-22 august: Previziuni pentru toate semnele

 

Vezi și: Horoscop chinezesc. Care este zodia ta din cele 12 semne

 

Șobolan

Aveți toate șansele să fiți apreciat și recunoscut la locul de muncă. Vă puteți aștepta la ajutor din partea unora dintre membrii familiei sau a prietenilor dumneavoastră. Ai încredere în intuiția ta superioară, care aproape niciodată nu te înșeală.

Bivol

Veți putea să vă lărgiți orizonturile și să stabiliți contacte mai strânse cu prietenii și cunoscuții. Nu luați ranchiuna prea personal: dați dovadă de detașare și atunci lucrurile se vor îmbunătăți. S-ar putea să vă confruntați cu probleme în viața personală care sunt greu de rezolvat.

Tigru

O săptămână excelentă pentru a lua decizii care se bazează pe intuiție și mai mult pe bunul simț. Nu vă lăsați descurajat în ciuda problemelor, pentru că lucrurile se vor rezolva de la sine destul de repede. Odihna și un stil de viață sănătos ar trebui să vă readucă rapid în formă, așa că nu uitați să faceți exerciții fizice în ciuda lipsei de timp.

 

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un nou HOROSCOP, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

 

Iepure

O săptămână bună pentru a merge înainte: vei fi motivat și ambițios și vei crede în șansa ta. Vei avea un impuls aproape irezistibil de a cheltui, dar ai grijă: s-ar putea să se pregătească o furtună financiară! Nu vă faceți griji pentru viața personală: lucrurile se vor rezolva așa cum vă doriți.

Dragon

Va trebui să faceți un efort pentru a vă depăși reținerea obișnuită și să vă exprimați sentimentele: asta se va aștepta de la dumneavoastră. Temperează-ți tendința de a critica pe toată lumea și totul. Veți încerca să vă puneți în evidență: aveți grijă ca un astfel de comportament să nu vă rănească sau să vă îndepărteze cei mai loiali prieteni.

Șarpe

Fiți atenți dacă faceți sport sau conduceți. Nu lăsați obsesiile să vă strice dispoziția. Ar putea exista evoluții tulburătoare în viața de familie: încercați să vă exprimați clar și acest lucru va ajuta la clarificarea situației.

Cal

Vă veți putea baza pe sinceritatea și onestitatea prietenilor dumneavoastră. Va fi necesar să puneți la îndoială validitatea unor decizii pe care le-ați luat cu entuziasm și cu convingerea că aveți dreptate. La locul de muncă, imaginația ta creativă va fi la cote maxime și vei avea șanse mari să obții o promovare.

Capra

Vă veți putea adapta cu ușurință la circumstanțe și veți putea profita la maximum de ele. Nu vor mai exista probleme de sănătate și vă veți recăpăta în sfârșit vitalitatea. Nu vă gândiți la cea mai mică lovitură dată orgoliului dumneavoastră, încercați să fiți mai puțin emotiv.

Maimuță

Situația ta financiară se va îmbunătăți simțitor în această săptămână, vei reuși să aranjezi afaceri profitabile. Dacă trăiești în cuplu, este timpul pentru o revizuire serioasă pentru a vă clarifica relația. S-ar putea să trebuiască să luați rapid o decizie care să vă schimbe viața: Trebuie să fiți prudent înainte de toate și să vă liniștiți!

Cocoș

Nu reluați o relație amoroasă de lungă durată: ați putea readuce la viață suferințe uitate. La serviciu, nu vă implicați în certurile dintre colegi. Chestiunile bănești vor fi în centrul preocupărilor tale: va trebui să păstrezi o economie strictă.

Câine

Preocuparea pentru probleme familiale urgente poate fi în detrimentul bunăstării fizice. Este în interesul dumneavoastră să vă gândiți cum să evitați pericolele care vă amenință în acest moment. Fii de două ori mai precaut cu sănătatea ta și evită toate excesele, mai ales cele legate de mâncare și sex.

Mistreț/Porc

Poți avea încredere în cei mai buni prieteni fără teamă, iar aceștia îți vor da sfaturi utile. Perioada este foarte favorabilă pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă zilnică. Problemele legate de bani pot provoca certuri cu cei dragi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel