Lună plină în Gemeni, 8 decembrie 2022, graniță între trecut și viitor: Unele zodii încep să strălucească, vor da lovitura!

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Lună plină în Gemeni, 8 decembrie 2022, graniță între trecut și viitor: Unele zodii încep să strălucească, vor da lovitura! (Sursa foto: pexels.com)
Lună plină în Gemeni, 8 decembrie 2022, graniță între trecut și viitor: Unele zodii încep să strălucească, vor da lovitura! (Sursa foto: pexels.com)

O lună plină va avea loc pe 8 decembrie 2022. Va aduce timp atât pentru reflecție, cât și pentru planuri de viitor. Un moment foarte potrivit, mai ales că ne apropiem de sfârșitul anului. Cu toate acestea, doar pentru unele semne zodiacale Luna plină din 8 decembrie va fi cu adevărat memorabilă.

Persoanele născute sub aceste semne zodicale se vor simți ca niște adevărați favoriți ai norocului în timpul efectelor ultimei luni pline a anului - vor primi vești bune și vor întâlni persoane importante.

Lună plină în Gemeni, 8 decembrie 2022

 

Berbec 

Pentru semnul de foc, luna plină din decembrie va fi un fel de graniță între trecut și viitor. Evenimentele nefericite pe care Berbecul le-a trăit în lunile sau anii precedenți vor fi pentru totdeauna în spatele acestei linii. În decembrie, Berbecii se așteaptă la un mare succes în sfera profesională - poate că vor obține o poziție mult așteptată, peste cea pe care o dețin în prezent, precum și o creștere salarială solidă.

Vezi și: Horoscop special. Cum să-ți decorezi bradul de Crăciun în funcție de zodie: Fără îndoială, cel mai vesel e al Săgetătorului

Fecioară

Pentru nativii din semnul de pământ, nimic nu este mai important decât relația cu familia. Fecioara suferă foarte mult atunci când, din orice motiv, legătura dintre cei dragi slăbește și resentimentele, neînțelegerile și conflictele ies la iveală. Pot exista probleme minore în relațiile cu copiii, dar dacă reprezentanții zodiei vor fi sensibili la problemele tinerei generații, situația se va îmbunătăți rapid și în noaptea de Anul Nou va fi o atmosferă liniștită și confortabilă în casă, așa cum își dorește Fecioara.

Gemeni

Luna plină din decembrie va aduce o persoană specială în viața Gemenilor. Potrivit astrologilor, reprezentanții singuri ai semnului de aer, care cer de mult timp soartei să își întâlnească sufletul pereche, vor găsi în sfârșit fericirea mult așteptată. Întâlnirile karmice se pot întâmpla oriunde - la serviciu, cu prietenii, în supermarket - așa că Gemenii trebuie să rămână mereu pregătiți. De îndată ce întâlnirea se va produce, nativii din această zodie vor simți că asta este, exact lucrul la care au visat cu atâta pasiune.

Luna plină decembrie 2022: Unele zodii încep să strălucească, vor da lovitura!

 

Taur

Pe Taur, Luna plină de pe sfârșitul anului îl va face foarte atractiv din punct de vedere financiar. Vor putea să închidă creditele curente, de exemplu, sau să cumpere un obiect scump, să planifice o călătorie. Dar este important să vă abțineți de la punerea în aplicare a unor planuri grandioase și să refuzați să parcurgeți distanțe lungi pe 8 decembrie.

Scorpion

Scorpionii pot începe un nou capitol în viața lor în această zi. De exemplu, se vor muta într-un apartament nou, într-un oraș nou, vor începe să studieze la o nouă universitate sau vor lucra într-o nouă companie. Astrele vor fi foarte favorabile reprezentanților acestui semn, dar este important să vă păstrați calmul și să dați dovadă de răbdare - atunci totul va fi cu siguranță bine.

------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3           

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel