Horoscop special. Cum să-ți decorezi bradul de Crăciun în funcție de zodie: Fără îndoială, cel mai vesel e al Săgetătorului

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop special. Cum să-ți decorezi bradul de Crăciun în funcție de zodie: Fără îndoială, cel mai vesel e al Săgetătorului (sursa foto: pexels.com)
Horoscop special. Cum să-ți decorezi bradul de Crăciun în funcție de zodie: Fără îndoială, cel mai vesel e al Săgetătorului (sursa foto: pexels.com)

Semnul zodiacal dezvăluie trăsături ale personalității fiecăruia. Iată cum să-ți decorezi bradul de Crăciun în funcție de zodie.

 

 

Există mii de brazi decorați diferit în această perioadă a anului și, deși toți reprezintă aceeași idee, decorațiunile alese reflectă cele mai ascunse trăsături ale personalității „creatorilor“ pomului de Crăciun.

Cum să-ți decorezi bradul de Crăciun în funcție de zodie

 

În fiecare Crăciun este o tradiție pentru milioane de oameni să se adune pentru a decora bradul tipic de Crăciun, cu toate ornamentele, sferele, luminițele și cadourile sale. Probabil cunoști foarte puține persoane cărora să nu le placă cât de frumoase arată. 

În această perioadă a anului, suntem cu toții preocupați să ne împodobim bradul în cel mai bun mod posibil, dar știi cum ar trebui să-l decorezi în funcție de zodia ta?

Nu rata: A fost aleasă culoarea anului 2023. Ce este Viva Magenta


Berbec

La fel ca și personalitatea Berbecului, bradul tău ar trebui să fie imens de mare și impunător, decorat până la ultima ramură. Oricât de luminoase ar fi, folosiți culori stridente. Roșul ar trebui să fie nuanța predominantă.

Taur

Taurul este genul de persoană care se așează în fiecare seară pentru a-și găsi liniștea și pacea în casă. Bradul Taurului ar trebui să fie foarte tradițional. Cald, temperat și plin de culori discrete.

Preferabil un brad natural, încercați să-l decorați într-un mod elegant. Un singur ton este perfect pentru tine, culorile tradiționale precum verde sau roșu sunt cele care ți se potrivesc.

Gemeni

Gemenii vor opta pentru un brad netradițional. Acest semn iubește sofisticarea, artificialitatea, rafinamentul și eleganța. Bradul Gemenilor este o noutate pentru cei care le vizitează casa.

Sunt oameni foarte versatili, un copac modern, ieșit din comun. Strălucitor și atrăgător, cu culori atrăgătoare, este copacul ideal pentru dumneavoastră.

Vezi și: Horoscop. Ce film de Crăciun ar trebui să urmărești în funcție de semnul tău zodiacal?

 

Rac

O zodie foarte familiară, bradul Racului ar trebui să aibă ornamente familiare care au fost o parte importantă din viața lor de generații. Racului îi place să-și împodobească bradul în compania celor dragi, acest lucru îl face să se simtă protejat, ocrotit și iubit.

Sunt o zodie foarte emotivă, un brad în stil retro este de preferat, deoarece le amintește de momente plăcute.

Leu

Auriul este o necesitate atunci când îți decorezi bradul de Crăciun, este culoarea ta. De asemenea, completarea cu o mulțime de lumini vă va face să vă simțiți în perfectă armonie.

Deși bradul Leului va arăta frumos, este posibil ca factura de electricitate din luna decembrie să nu conțină cifre plăcute. Bradul Leului explodează de luminițe și, înzestrat cu culori aurii și regale, te vei simți mândru de creația ta.

Fecioară

Modern, simetric dar dezordonat, combinat, elegant, oarecum sobru și deloc ieftin - bradul perfect pentru Fecioară!

Optați pentru un brad de Crăciun sobru, fără prea multe decorațiuni. Un pic de zăpadă sau de ger îi va da acea notă de curățenie care vă distinge.

Horoscop special. Fără îndoială, cel mai vesel brad de Crăciun e al Săgetătorului

 

Balanță

Nu-ți place să atragi foarte mult atenția, de aceea te preocupă un decor de brad cald, cu ornamente care să-i dea o notă rafinată, detaliile de îngerași și lumânările care să-l completeze te pot ajuta.

Bradul Balanței se poate dovedi a fi unul dintre cei mai frumoși. Eleganța și delicatețea sunt la ordinea zilei. Important este să nu atragă atenția asupra sa, ci să aibă ceva care să o facă diferită de celelalte.

Scorpion

Bradul tău este auster și nu prea ostentativ. Niște panglici sau fundițe care servesc drept sfere pot fi ideale pentru a realiza acest lucru. Elegant și cu acea notă de mister și ocultism, tipică pentru personalitatea acestui semn.

Săgetător

Fără îndoială, cel mai vesel copac. Bradul tău trebuie să fie colorat și să aibă multă personalitate, la fel ca tine. Culori, ornamente peste tot, lumini, muzică și detalii de tot felul. Acesta este arborele unuia dintre cele mai pozitive semne ale zodiacului.

Te-ar putea interesa  și: Horoscop special. Capricorn, beneficii materiale excelente vin spre tine. Pești, aveți liber la distracție. Previziuni complete

Capricorn

Capricornul poate că tocmai a aflat că se apropie Crăciunul, așa că a decis să pună ceva la cale rapid și fără prea multă considerație. Un brad, poate unul mic, într-un colț al casei, cu simplul scop de a împlini tradiția. Decorații sobre și rezervate, departe de excentricități.

Vărsător

Vărsătorul este excelent la creativitate. Le place ceea ce este modern, original și luminos. Culoarea argintie este cea care poate funcționa în acest caz. Ceva ieșit din comun... poate un brad alb, cu globuri argintii și albastre ar putea fi ideea perfectă pentru acest an. Ideea este de a pune împreună ceva discret, dar inovator.

Pești

Copacul Peștilor este plin de culori naturale și energice, cum ar fi albastru și verde. Elegant, discret și extrem de delicat, acesta va fi, fără îndoială, cel mai mistic arbore al zodiacului nostru. Bineînțeles, nu poate lipsi varietatea de cadouri de sub crengi, pentru a surprinde pe toată lumea.

--------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH  

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel