Luna Plină din 28 martie - Luna Viermelui. Astrul nopții în Balanță dă tot horoscopul peste cap: Explozie de emoții pentru zodii

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Luna Plină
Luna Plină

Luna Plină din luna martie va avea loc pe data de 28. Cea de-a treia lună plină din 2021 se mai numește și Luna Viermelui. Acum, astrul nopții tranzitează zodia Balanță, ceea ce va da tot horoscopul peste cap. Nativii fiecărei zodii vor resimți o explozie de emoții în zilele următoare.

Pe 28 martie se produce faza de Lună Plină, la ora 20:48, ora României. Luna va părea plină în intre 27 și 29 martie. Pe 29 și 30 martie, puteți găsi sub Lună, cea mai strălucitoare stea din constelația Virgo, Spica.

După ce a trecut prin Pești cu Luna Nouă pe 13 martie, astrul nopții avansează spre Balanță unde va ajunge pe 28 martie cu o nouă lună plină. Luna Plină din Balanță ajunge într-o fază de tranziție cu totul specială, marcată de echinocțiul de primăvară care marchează  perioada de renaștere și abundență după iarnă.

Citește și: Horoscop chinezesc vineri, 26 Martie 2021: Bivolul va face greșeli, iar Porcul va experimenta dezamăgiri. Ce se întâmplă cu celelalte zodii

Luna traversează constelația Virgo, iar pe data de 28 martie când se produce faza de Lună Plină, satelitul Pământului se va afla la 180° față de Soare și va fi iluminată complet de către acesta. Totodată, înseamnă că Luna va răsări după ce Soarele a apus și va apune după ce Soarele răsare. Vom avea Luna pe cer pe tot parcursul nopții.

Luna Plină din 28 martie - Luna Viermelui. De unde vine denumirea?

De fiecare dată când în martie este Lună plină, această fază a satelitului natural al Pământului primește numele de Luna vierme. Denumirea are o explicație simplă. Vine de la începutul primăverii și adesea coincide cu perioada anului în care viermii și alte animale ies la suprafață și sunt vizibile. Titulatura este dat astfel d in cele mai vechi timpuri, când oamenii asociau fazele lunii cu momentele muncilor anului.

Luna Plină a viermelui sau a râmei este caracteristică lui martie. Pe măsură ce temperaturile începeau să crească şi zăpada se topea văzând cu ochii, râmele ieşeau din pământ, vestind reîntoarcerea măcălendrilor. Pentru triburile nordice era Luna ciorilor, întrucât croncănitul din ce în ce mai zgomotos al acestora anunţă sfârşitul iernii.

Luna viermelui era, totodată, Luna cojii sau crustei, pentru că zilele călduţe şi nopţile îngheţate făceau că zăpada să se întărească la suprafaţă, căpătând o crustă de gheaţă. Luna Plină a lui martie era şi Luna sevei, fiindcă atunci se aduna seva din trunchiurile arţarilor. 

Vezi și: Horoscop de weekend 26-28 Martie 2021: Momente grele pentru aceşti nativi. Astrele le dau planurile peste cap

Luna Plină în Balanță, în 28 martie: Astrul nopții dă tot horoscopul peste cap

 

Luna Plină din Balanță își reflectă lumina asupra Soarelui care intră odată cu primul semn al zodiacului, Berbec. Aceasta anunță un nou început, ceva care se naște și ne invită să devenim conștienți de momentul individual și colectiv.  Acest nou impuls astral va crește creativitatea și voința de a te exprima. Dar transformarea ei în fapte și cuvinte va fi satisfăcătoare numai în măsura în care ne combinăm dorințele cu realitatea, iar acest lucru necesită o lucrare interioară plină de răbdare și onestitate.

În plus, emoțiile capătă mai multă intensitate. Trecerea Lunii prin Pești a lăsat o urmă de umanitate care este întărită de influențele Vărsătorului și de puterea Berbecului. Pluton orbitează în jurul Capricornului, simbol al vechiului patriarhat, iar Luna atingând feminitatea și senzualitatea Balanței, indică schimbarea de la rigid și rațional la tandru și senzorial.

Cum afectează Luna Plină din Balanță fiecare zodie

 

Luna Plină din Balanță marchează o fază de tranziție de la siguranță la căutare, dar aceasta nu va fi reflectată în același mod în toate semnele. Iată predicțiile horoscopului pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 28 martie, Luna Plină, BERBEC

 

Soarele din zodia ta ți-a revoluționat zi de zi și vine după câteva săptămâni de multă activitate. Luna Plină in Balanță vă invită să luați o respirație, întrerupe activitățile și face un bilanț al pozitiv și negativ. Schimbarea stelelor îl duce pe Berbec de la acțiune la gândire, lucru care nu va fi ușor și poate aduce o oarecare anxietate. Dar, în același timp, vă conectează din nou cu ceilalți, iar sprijinirea asupra mediului va fi mai importantă ca niciodată. Berbecul îți va percepe dorințele și nevoile într-un mod mai conștient.

Horoscop 28 martie, Luna Plină, TAUR

 

Luna martie a adus schimbări importante în viața sentimentală a Taurului și în aspectele sale viitoare. După responsabilitatea de a lua decizii importante, Luna Plină din Balanță pentru Taur aduce seninătate. Adaptarea la circumstanțe noi este cheia pentru a nu rămâne în urmă. În această fază astrală, luna plină poate confunda gândurile Taurului, dar cererea de sfaturi altora va debloca unele situații. Luna te invită să-ți deschizi inima pentru oameni importanți.

Horoscop 28 martie, Luna Plină, GEMENI

 

Februarie a fost o lună foarte plină de satisfacții pentru Gemeni din punct de vedere emoțional. A simțit căldura celor din jur și asta l-a mângâiat. Dar s-ar putea să vă instalați într-un fals sentiment de securitate. Luna Plină se trezește intuiția Gemeni și ascute al șaselea simt sa pentru a detecta riscuri și pericole. În același timp, încurajează generozitatea și creează o atmosferă propice întoarcerii iubirii. Trebuie să fii foarte reținut cu acțiunile și cuvintele tale, pentru că ești susceptibil la excese.

Horoscop 28 martie, Luna Plină, RAC

 

Luna Plină in Balanță pentru Rac aduce un mesaj special pentru oamenii din acest semn: drumul este lung, dar va dura un pic mai mult. Trebuie să te înarmezi cu răbdare și să mergi înainte cu perseverență și speranță. Luna Plină îți va oferi forțe reînnoite pentru a nu renunța la obiectivele tale și pentru a găsi cheile pentru a te schimba spre ceva mai bun pe această cale. În această fază lunară ar trebui să reflectezi și asupra unor schimbări pe care trebuie să le faci acasă și în relațiile de familie.

Horoscop 28 martie, Luna Plină, LEU 

 

Luna Plină in Balanță pentru Leu dezlănțuie o senzualitate, care a fost dormit în ultima vreme din diferite motive. Una este pierderea stimei de sine. Conștientizarea care vine odată cu sosirea Lunii Pline la semnul Balanței vă permite să vedeți lucrurile pozitive din voi pe care nu le-ați putea observa. Vei descoperi noi părți ale tale. Vei fi surprins și chiar confuz. Dar, în același timp, te vei simți din nou atrăgător, puternic și luminos. Faza lunii noi revoluționează relațiile de dragoste ale Leului și dinamizează relațiile sociale.

Horoscop 28 martie, Luna Plină, FECIOARA

 

Vești bune pentru Fecioară în această Lună plină din Balanță, deoarece va pune capăt legăturilor care v-au împiedicat să vă bucurați de realizările voastre. Tot ceea ce ați realizat cu efort și sacrificiu în aceste luni va fi în cele din urmă recompensat și vă puteți bucura de el fără obstacole. Luna Plină a Viermelui deschide un timp al abundenței care vă va face să simțiți că totul a meritat. Concentrați-vă asupra obiectivelor dvs. de muncă pe termen scurt și alegeți-le. Te afli într-un moment de mare avere, care se va traduce și în planul iubirii.

Horoscop 28 martie, Luna Plină, BALANȚĂ

 

Luna Plină în semnul tău va   permite vă să devină conștienți de plinătatea pe care ați ajuns după un proces laborios. Vei recunoaște maturitatea, echilibrul și evoluția în tine. Vei percepe într-un mod mai conștient dragostea pe care o primești de la ceilalți și asta te va face mai recunoscător cu fapte și cuvinte. Va apărea și o voință de extindere care vă va determina să doriți să aflați mai multe, să învățați și să vă bucurați de ceilalți fără restricții. Această lună plină din Balanță va fi magică, deoarece te va conecta cu adevărata ta esență.

Horoscop 28 martie, Luna Plină, SCORPION

 

Luna Plină in Balanță pentru Scorpion   aduce iertare si compasiune, iar acest lucru vă permite să închidă unele răni pe care le împiedicat să se deplaseze înainte. Veți înțelege câteva greșeli din trecut și veți avea instrumente noi pentru a evita repetarea lor. Valori precum onestitatea și sinceritatea sunt întărite în lumea Scorpionului, dar și o forță mai mare care îi protejează sufletul sensibil de trădare și dezamăgire. Tranziția astrală dezvăluie un nou început în relațiile personale, care va veni cu surprize foarte interesante.

Horoscop 28 martie, Luna Plină, SĂGETĂTOR

 

Luna Plină in Balanță accelerează un proces continuu în lumea Săgetător: tranziția de la static la mișcare. După o perioadă de inactivitate, veți simți mai mult ca niciodată să ieșiți și să faceți lucruri. Luna Plină vă oferă acea energie care vă va permite să începeți, dar, în același timp, înțelegerea de a evalua riscurile și de a acționa în consecință. Momentul astral anunță contracarări pentru Săgetător, dar și o capacitate mai mare de a rezolva probleme și de a gândi mai mult la ceilalți.

Horoscop 28 martie, Luna Plină, CAPRICORN

 

Luna Plină din Balanță pentru Capricorn   este un apel pentru răbdare să se maturizeze unele proiecte care merg prea repede. Și o invitație să nu mai gândiți atât de mult la afaceri și să vă concentrați asupra aspectelor mai umane. O etapă solicitantă se deschide în sfera emoțională pentru Capricorn și el trebuie să facă față unor schimbări importante. Este important să luați în serios munca, dar și sentimentele și relațiile umane. De asta depinde că abundența vine însoțită de fericire.

Horoscop 28 martie, Luna Plină, VĂRSĂTOR

 

Vărsătorul radiază multă forță altora de săptămâni și și-a epuizat propriile rezerve de energie. Dar influența acestei luni pline din Balanță  vă invită să vă întoarceți mai mult cu voi înșivă și să respirați pentru a recâștiga puterea. Înainte aveți proiecte noi și relații romantice care vă vor cere să fiți 100%. Izolați-vă o clipă, învățați să puneți la îndoială lucrurile și ascultați-vă inima. Această lună plină trezește partea cea mai spirituală și ezoterică a Vărsătorilor.

Horoscop 28 martie, Luna Plină, PEȘTI 

 

Luna Plină in Balanță permite Pești să se împace cu sine adevărata lor , după o fază de neînțelegere și nemulțumire față de ei înșiși. Acest lucru vă permite să începeți să luați decizii importante care până acum erau cam amețite. Indiferent de rezultat, securitatea și încrederea vor oferi protecție Peștilor pentru a decide ceea ce consideră potrivit. Oamenii din jurul Peștilor vor fi atrași în special de această nouă personalitate a peștilor, mai consistentă și copleșitoare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel