Horoscop de weekend 26-28 Martie 2021: Momente grele pentru aceşti nativi. Astrele le dau planurile peste cap

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop 6 iunie 2023. Un succes neașteptat „lovește“ Leii; Scorpioni, astrele vă sfătuiesc să nu vă grăbiți cu planurile: previziuni complete
Horoscop 6 iunie 2023. Un succes neașteptat „lovește“ Leii; Scorpioni, astrele vă sfătuiesc să nu vă grăbiți cu planurile: previziuni complete

Săptămâna a fost grea și o știi, dar ia-o mai ușor... weekendul este aici și trebuie să știi cum stelele îți vor influența semnul zodiacal, așa că aici vei putea avea acces la cel mai bun horoscop pentru weekend-ul 26 - 28 martie 2021.

Berbec - Horoscop weekend 26-28 Martie 2021

 

Citește și Horoscop chinezesc vineri, 26 Martie 2021: Bivolul va face greșeli, iar Porcul va experimenta dezamăgiri. Ce se întâmplă cu celelalte zodii

Weekend magic pentru tine, Berbec, datorită conjuncției Soare-Venus din 26 martie, care va avea loc exact pe semnul tău și care îți va spori și mai mult capacitatea de conducere. Te vei bucura de protecția lui Venus, Planeta ta de dragoste și bani, precum și de atracția specială pe care ți-o trimite pentru a-ți putea împlini visele de dragoste și obiectivele tale financiare, prin puterea ta de seducție și magnetismul tău.

VEZI ȘI: Luna Plină din 28 martie - Luna Viermelui. Astrul nopții în Balanță dă tot horoscopul peste cap: Explozie de emoții pentru zodii

Ai încredere în intuiția ta și lasă-te ghidat de ea, pentru că va fi foarte acută în aceste zile. Acest lucru vă va spune ce să faceți și ce să nu faceți, ce decizii sunt cele mai bune pentru dvs. și ce inițiative să luați pentru a avea mai mult succes.

 

Taur - Horoscop weekend 26-28 Martie 2021

 

Zile foarte favorabile pentru a te lăsa ghidat de intuiție, Taur. În timp ce efectuați orice sarcină sau activitate, ar putea veni la voi o idee care vă poate oferi cheia de a ști ce direcție să luați sau ce să faceți într-un aspect specific al vieții dvs. care vă îngrijorează în prezent.

Deși sunteți încă sub protecția lui Mercur, în mișcare directă, nu ar trebui să treci limita cheltuielilor și trebuie să te gândești bine în ce investești banii tăi.

Veniturile vor începe să curgă din nou fără probleme, dar ar putea exista încă unele întârzieri sau inconveniente cu unele plăți pe care le aveți în așteptare.

 

Gemeni - Horoscop weekend 26-28 Martie 2021

 

Gemeni, profitați de acest weekend pentru a vă odihni și a lua o pauză de la obligațiile și preocupările dvs. profesionale. Ești atât de concentrat pe profesia ta și pe proiectele tale de muncă, încât neglijezi alte fațete ale vieții tale la fel de importante sau mai importante.

Unul dintre ele este sănătatea, energia și bunăstarea fizică, care se poate afecta oricând dacă nu vă odihniți suficient sau lăsați ceva timp pentru a recupera energia pe care o pierdeți pe parcursul săptămânii. Corpul tău are nevoie de tine pentru a-l îngriji și a-l răsfăța, astfel încât să poată continua să funcționeze la nivelul pe care ți-l ceri acum.

O mică pauză pentru a-i dedica îngrijirea necesară nu vă face rău, iar beneficiile ar putea fi foarte pozitive. Mergeți la un masaj relaxant, faceți o activitate în aer liber, ieșiți cu prietenii și distrați-vă să uitați puțin de grijile dvs. și să eliberați puțin stres.

 

Rac - Horoscop weekend 26-28 Martie 2021

 

Va fi un weekend cu urcușuri și coborâșuri pentru Rac, dar nu se va întâmpla nimic dramatic. Starea ta de spirit va fi destul de schimbătoare și vei trece de la bucurie la pesimism, sau chiar tristețe, într-o secundă.

Nu vă faceți griji deoarece voi înșivă veți realiza că nu aveți niciun motiv real pentru a fi deprimat și veți găsi o modalitate de a ieși din fântâna în care v-ați prins. În plus, vei putea vedea cum, de îndată ce vei cere ajutor unui prieten, va veni repede să-ți acorde sprijinul și compania și vei putea recâștiga bucuria și o stare normală a spiritului.

Va fi foarte bine să ieșiți și să respirați aer proaspăt și să vă reîncărcați cu energie în mijlocul naturii.

 

Leu - Horoscop weekend 26-28 Martie 2021

 

O schimbare de atitudine foarte importantă are loc în tine, Leu, ca o consecință a prezenței lui Uranus, planeta ta de dragoste, în Taur. Și în acest weekend veți observa mai mult cum această schimbare de atitudine se manifestă în modul în care vă confruntați cu viața dvs. de dragoste, mai ales dacă sunteți singur. Oportunitățile și șansele tale de a găsi un nou partener vor fi multe, deoarece Cosmosul se va ocupa de asta.

Leul nu va fi atât de dispus să se lase cucerit și să-și deschidă inima către prima persoană care îi intră în vizor, așa cum s-a întâmplat înainte. Acum, pe lângă atractivitatea fizică, care va continua să fie importantă, pentru că dacă s-ar opri nu ar mai fi un Leu, veți ține cont de alte puncte de interes, cum ar fi atitudinea, comportamentul, hobby-urile, precum și poziția socială.

 

Fecioară - Horoscop weekend 26-28 Martie 2021

 

Fecioara va avea multe planuri pentru acest weekend, fie cu prietenii, cu familia sau cu partenerul. Vor ieși să se distreze, în felul lor, împărtășind momente cu fanii lor pentru a se elibera de toate obligațiile lor de muncă, care vor fi multe și vor fi foarte grele pentru ei.

Zile bune pentru a recâștiga energie și a vă relaxa făcând ceea ce vă place cel mai mult sau chiar să nu faceți nimic și să vă lăsați mintea goală.

Te vei lăsa purtat de ceea ce îți propun prietenii sau familia ta și starea ta de spirit va fi bună și plină de viață. Veți fi mai mult pentru a satisface pe alții decât pentru a vă impune propriile nevoi, iar asta te va face foarte popular și că toată lumea vrea să împărtășească momente de distracție cu tine.

 

Balanță - Horoscop weekend 26-28 Martie 2021

 

Balanță, vor fi câteva zile grozave pentru tine să te relaxezi și să uiți de grijile și obligațiile tale de muncă. Petreceți ceva timp îngrijindu-vă corpul, făcând exerciții de relaxare, meditație și vindecare spirituală.

Viața ta socială va fi foarte intensă în acest weekend. Din diferite medii, organizații și diverse grupuri de oameni, planuri și întâlniri vor veni la dvs. pentru a împărtăși tot felul de activități, care vă vor îmbogăți foarte mult și vă vor ajuta să vă extindeți cercul social, despre care știți deja că este foarte important pentru dvs.

Vei intra în grupuri sociale de elită sau în cele cu o poziție economică ridicată care, pe termen lung, îți vor aduce multe beneficii și îmbunătățiri pentru profesia ta.

 

Scorpion - Horoscop weekend 26-28 Martie 2021

 

Scorpion, ajungi în weekend sub influența lui Venus care îți va oferi un apel incredibil. Atât de irezistibil încât îi vei atrage pe alții ca și cum ai fi un magnet. Mult mai mult decât ceea ce ați experimentat deja cu alte ocazii, deoarece semnul dvs. deja degajă seducție de la sine.

Veți avea, de asemenea, o stare sufletească veselă care vă va permite să cuceriți pe oricine doriți. În plus, sub influența lui Venus, Scorpionii care sunt singuri vor căuta un tip de relație mai intensă și pasională, fugind de relații serioase. Vor fi mai atrași de aventură decât de angajament și nu le vor lipsi oportunitățile de a experimenta aceste situații scurte, dar intense.

 

Săgetător - Horoscop weekend 26-28 Martie 2021

 

Începând din acest weekend, acei Săgetători care au trecut prin dificultăți în relația lor vor vedea cum lucrurile încep să se amelioreze încetul cu încetul și vor putea găsi soluția pentru a depăși acele probleme.

Cu influența pozitivă a lui Mercur, planeta ta de dragoste, care va continua să se miște, vei simți cum viața ta amoroasă se îmbunătățește zi de zi, făcând posibilă rezolvarea problemelor și sporind șansele ca tu să realizezi fericirea în dragoste.

Dar Mercur este și planeta ta a profesiei și, în poziția sa actuală, va facilita comunicarea ideilor și îți va spori capacitatea de a transmite altora ceea ce gândești și ce simți. În plus, influența sa asupra semnului tău va face posibil ca lucrurile să se întâmple așa cum vrei tu, Săgetător, în felul tău.

 

Capricorn - Horoscop weekend 26-28 Martie 2021

 

Capricorn, acesta va fi un weekend foarte norocos pentru tine. Și chiar dacă trebuie să te ocupi de unele probleme de familie care nu te vor lăsa să fii în deplină libertate, nu îți va păsa prea mult, deoarece simțul tău al responsabilității nu te va lăsa să ignori sau să crezi că alții trebuie să aibă grijă.

În ciuda acestui mic inconvenient, pe tot parcursul weekendului veți avea influența pozitivă a Cosmosului. Acest lucru va favoriza exprimarea sentimentelor și vă va sprijini în tot ceea ce are legătură cu dragostea și relațiile sociale, făcând viața dvs. sentimentală și, de asemenea, viața socială să devină mai pozitive și mai satisfăcătoare pentru dvs.

De asemenea, este posibil ca în aceste zile să fiți mai sensibil și mai puțin rezervat decât de obicei și să uitați să fiți atât de realist și practic să vă arătați un pic mai visător și mai puțin rece, mai iubitor, uniform, deschizându-ți inima puțin mai mult pentru a-ți arăta sentimentele.

 

Vărsător - Horoscop weekend 26-28 Martie 2021

 

Vărsător, vei avea un weekend în care comunicarea și înțelegerea cu familia și cei mai apropiați prieteni vor fi foarte favorizate. De asemenea, cu cei mai apropiați prieteni, cei pe care îi considerați cealaltă familie. Veți căuta să împărtășiți momente cu ei pentru a vă întări legăturile și pentru a putea simți că aveți sprijinul și afecțiunea lor.

Acest lucru va fi foarte important pentru tine și tu vei face tot posibilul pentru a căuta aceste întâlniri, Vărsător. Ele vor fi importante pentru bunăstarea ta emoțională, aproape la fel de mult ca dragostea romantică sau relațiile, cel puțin în aceste zile.

 

Pești - Horoscop weekend 26-28 Martie 2021

 

Weekend fericit și de succes pentru tine, Pești. Practic nu va trebui să faceți nimic pentru a atrage dragostea, deoarece vor veni oportunități romantice în căutarea dvs. și nu invers.

Vei avea o putere de seducție și o atractivitate atât de mare încât fără să faci nimic, cu simpla ta prezență, vei putea atrage un număr mare de oameni. Va trebui doar să alegeți cu cine rămâneți și acolo va veni problema, deoarece nu veți ști foarte bine cu cine să stați.

Poate că îți lipsește o anumită claritate atunci când vine vorba să știi ce vrei în viața ta amoroasă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel