Luna Nouă în Fecioară, 27 august 2022: Perioadă pentru curățare și stabilitate; Pentru aceste zodii va aduce mulți bani

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Luna Nouă în Fecioară, 27 august 2022: Perioadă pentru curățare și stabilitate; Pentru aceste zodii va aduce mulți bani
Luna Nouă în Fecioară, 27 august 2022: Perioadă pentru curățare și stabilitate; Pentru aceste zodii va aduce mulți bani

Luna Nouă (acesta este numele fazei mistice a reînnoirii ciclului Lunii) este considerată un eveniment astrologic special: stabilește un anumit program pentru luna următoare, „evidențiază” anumite zone și, așa cum spune, stabilește regulile jocului. Următoarea actualizare a Lunii are loc pe 27 august 2022 în zodia Fecioarei. 

Luna Nouă în Fecioară din 27 august 2022 va porni crucea mutabilă (în mișcare) a Zodiacului - crucea rațiunii, a conexiunii, a adaptării, a distribuției. Principala sa calitate este transformarea unei idei. Luna lunară care urmează este momentul de a fi aici și acum, adică în prezent. Energiile crucii mutabile dau mobilitate, flexibilitate, adaptabilitate, maleabilitate, dualitate.

Luna Nouă are loc întotdeauna când Soarele și Luna se află în același grad al semnului zodiacal. De data aceasta, acest eveniment astrologic va avea loc pe 27 august, în Fecioară, care este asociată cu Yin-ul feminin, deci este pasivă, perceptivă.

Fecioara este cel de-al șaselea semn zodiacal și reprezintă simbolic mijlocul drumului. Perioada de Lună Nouă în Fecioară este dominată de evenimente legate de conservarea potențialului acumulat, aducând ordine, după care se va ajunge la armonie în viața de zi cu zi.

Luna Nouă în Fecioară, 27 august 2022

 

Energiile Lunii Noi în Fecioară vor fi deosebit de puternice pe 27, 28 august și în dimineața zilei de 29 august - adică înainte ca Luna, luceafărul nocturn, să iasă din Fecioară. Ulterior, potențialul acestui semn zodiacal se va diminua treptat la exterior. Soarele continuă să tranziteze în Fecioară până pe 23 septembrie și va trebui să aflăm mai multe despre acest lucru pentru a ne ajuta să ducem la bun sfârșit procesele lunii lunare care au început pe 27 august.

Sfârșitul lunii august nu este un moment bun pentru a introduce elemente noi în viața ta, mai degrabă folosește această perioadă pentru curățare și stabilitate. Toate evenimentele care au început în timpul Lunii noi în Fecioară se vor desfășura încet, dar consistent. 27-29 august este o perioadă deosebit de bună pentru a face față diverselor sarcini și programe de viață - emoțiile sunt minime pe Lună nouă, mai ales că aceasta are loc în cel mai inteligent și logic semn al zodiacului - Fecioara.

Luna lunară care urmează (27 august-25 septembrie) îi va obliga pe mulți să lucreze asupra lor înșiși, să se transforme, ceea ce reprezintă primul pas spre schimbări calitative în viață. Oamenii care sunt sobri și calculați, foarte practici și cu spirit de afaceri, vor putea face un salt înainte, cel puțin circumstanțele pentru ca acest lucru să funcționeze în cel mai bun mod posibil.

Universul nu te va lăsa să te relaxezi și să te liniștești, tocmai pentru că este cel mai bun moment pentru a transforma ceea ce este inferior în ceea ce este superior, atât în tine, cât și în lumea din jurul tău. Tot ceea ce este incapabil de rafinare, de perfecțiune, trebuie aruncat. Succesul și eficiența lunii lunare care începe în Fecioară vor depinde în mare măsură de propriile alegeri, de modul în care se manifestă în circumstanțele care apar și de felul în care le gestionează.

Luna Nouă în Fecioară - Perioadă pentru curățare și stabilitate

 

Luna Nouă în Fecioară, în afară de crucea zodiacală mutabilă, activează trigonul Pământului (trigonul materialist), care combină principiile frigului și uscăciunii. Semnul Fecioarei, ca și celelalte semne pământești ale zodiacului, simbolizează materia, adică lumea reală, manifestată, realitatea care ne înconjoară.

Luna Nouă din 27 august 2022 ne va ajuta să creăm forme, să găsim stabilitate, să ne structurăm și să acceptăm status quo-ul. Analizând experiențele de succes, toată lumea va găsi indicii pentru a pune bazele unor succese viitoare.

Perioada cuprinsă între Luna nouă în Fecioară (27 august) și Luna nouă în Balanță (26 septembrie) este perioada ideală pentru căsătorii "false" sau "aranjate" din motive sociale sau materiale. Orice parteneriat inițiat în această perioadă va avea un grad foarte ridicat de fiabilitate și stabilitate.

În ansamblu, Luna nouă în Fecioară oferă perspective favorabile, dar, pentru că mutabilitatea trigonului terestru nu permite trecerea rapidă la o nouă activitate sau relație, problemele apărute în primele două săptămâni după Luna nouă pot să persiste. Există un mare risc de a pierde perspectiva dacă respingem alte opțiuni și ne încăpățânăm să urmărim cu încăpățânare propria linie de gândire. Este important să vă dezvoltați imaginația și să acceptați faptul că nu totul poate fi explicat în mod logic - acest lucru vă va ajuta să vă îmbunătățiți existența fizică pe pământ.

Luna Nouă, 27 august 2022: Pentru aceste zodii va aduce mulți bani

 

Luna nouă din 27 august va aduce bani mulți pentru aceste semne zodiacale. Viețile acestor nativi sunt pe cale să evolueze din punct de vedere financiar. Astrologii au arătat care sunt acele semne zodiacale cărora această zi le promite mari intrări de bani. 

Gemeni

Astrologii spun că va apărea o slujbă importantă. S-ar putea ca cineva să decidă să vă ofere un nou loc de muncă care vă va plăti de câteva ori mai mult decât ceea ce primiți în prezent. Acceptarea ofertei de muncă este cel mai bun și mai profitabil lucru pe care îl puteți face. Cu toate acestea, ar trebui să semnați toate documentele înainte de 10 septembrie. După aceea nu mai este nevoie, altfel lucrurile vor fi un dezastru. 

Săgetător

S-ar putea să primiți o datorie rambursată, un fel de ajutor monetar sau ceva scump de cumpărat/cadou. În orice caz, pe 27 august se va rezolva problema faptului că vă lipsește în permanență suma de bani pentru ceva.

Vărsător

Luna Nouă va aduce noroc pe plan financiar și pentru Vărsători. Acești oameni își vor primi datoriile rambursate sau o șansă de a obține o moștenire. Tot la această dată, biletele la loto vor fi deosebit de norocoase, așa că nu ratați ocazia!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel