Ludovic Orban: Dăncilă e o marionetă. Execută orbește comenzile ticăloase ale lui Dragnea

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Președintele PNL Ludovic Orban o desființează pe Viorica Dăncilă pe care o compară cu o marionetă care execută ordinele lui Liviu Dragnea. Declarația vine în contextul în care Guvernul ar putea să sesizeze CCR cu privire la un posibil conflict juridic între Guvern și Președinție cu privire la refuzul șefului statului de a accepta propunerea înaintată de ministrul Apărării pentru șefia Statului Major al Armatei.

”Nu văd ce prevedere constituțională ar putea sta la baza unui asemenea demers. Se pare că în ultima vreme, a început să creadă Vasilica Viorica Dăncilă că este chiar prim-ministru și trebuie să-i aducem aminte că adevăratul prim-ministru este Liviu Dragnea și ea este o simplă marionetă care nu face altceva decât să execute orbește toate comenzile ticăloase ale președintelui PSD”, a declarat Orban. 

Orban afirmă că PNL susține și poziția președintelui în ceea ce privește refuzul de a da curs celor propuneri pentru Ministerul Transporturilor și cel al Dezvoltării.

”Și aici, poziția președintelui este legală și corectă. Încă nu sunt revocați miniștrii care erau în funcție. După ce vor fi revocați, va începe procedura de numire a miniștrilor în conformitate, cu legea și cu deciziile CCR”, a mai spus Orban.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel