Ludovic Orban și Rareș Bogdan, în Piața Universității, demarează campania de strângere de semnături pentru Klaus Iohannis

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

PNL începe astăzi campania de strângere de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis.

PNL marchează ziua de 10 august prin demararea campaniei de strângere de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale, pentru al doilea mandat.

Acțiunea începe la ora 11.00, în Piaţa Universităţii, în prezența conducerii partidului, a preşedintelui PNL Ludovic Orban, a prim-vicepreşedintelui PNL Rareş Bogdan,a secretarului general, Robert Sighiartău. Vor mai fi prezenți preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, dar şi alți preşedinţi de filialele de sector ale PNL.

Candidaţii la alegerile prezidenţiale trebuie să strângă semnăturile a cel puţin 200.000 de persoane. Și Dan Barna, candidatul USR-PLUS, a început strângerea semnăturilor, cu o zi înaintea Consiliului Național al PNL, la care a participat și președintele Klaus Iohannis.

Ludovic Orban a declarat că liberalii îşi propun să strângă cel puţin 2 milioane de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis din această toamnă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel