Ludovic Orban este convins: "Firea nu mai are cum să câştige alegerile"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminică seara, că are convingerea că actualul primar general, Gabriela Firea, nu mai are cum să câştige alegerile în Capitală după ce, în ultimii doi ani, au fost făcute mai multe sondaje care indică acest lucru.

"Am făcut sondaje în Bucureşti în ultimii doi ani. Primarul actual a fost într-o scădere constantă. Pe măsură ce se apropie de finalul mandatului, părerea mea e că trendul descendent va continua şi am convingerea că Firea nu mai are cum să câştige alegerile în Bucureşti. (...) Suntem în curs de realizare a unei cercetări sociologice ample pe fiecare sector, cercetarea e făcută pe aproape 5.000 de subiecţi, care ne va da o fotografie cât se poate de fidelă a momentului şi, în funcţie de asta, vom lua decizia legată de strategie. Trebuie să vedem şi candidaţii, atât candidaţii noştri, cât şi potenţialul altor candidaţi. De asemenea, ne interesează foarte mult şi problematica", a declarat Orban, la B1 TV.

Întrebat dacă PNL va face alianţă cu alte partide pentru Primăria Bucureşti, Orban a precizat că se aşteaptă rezultatele sondajului.

"O să luăm o decizie când vom avea o imagine foarte clară", a spus Orban.

El nu a dorit să facă publice numele celor cinci membri PNL incluşi în sondaj, însă nu a negat că printre aceştia sunt ministrul muncii Violeta Alexandru, europarlamentarul Rareş Bogdan şi fostul consilier Ciprian Ciucu.

[citesste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel