Ludovic Orban: Este a doua oară când Vâlcov PRĂBUȘEȘTE Bursa

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Ludovic Orban a declarat că "E a doua oară când Vâlcov prăbuşeşte acţiunile companiei bancare şi provoacă o nouă cădere pe bursă a băncilor". Declarația vine după ultima ieşire a lui Darius Vâlcov care a spus că nu se va modifica taxa pe lăcomie şi a risipit astfel orice speranţă a investitorilor în acţiunile băncilor. Prin acestă declarație Vâlcov a lovit din nou pe Bursa de la Bucureşti și fost roşu pe toată linia.

E a doua oară când Vâlcov prăbuşeşte acţiunile unor companii bancare şi provoacă o nouă cădere pe bursă a băncilor. Singura soluţie pe care o avem la dispoziţie e de a continua toate demersurile, am anunţat public că pregătim un material, care este în curs de finalizare, în care vom informa Comisia Europeană, o să venim cu argumente suplimentare, cu prevederi care considerăm că sunt încălcate.

Vom transmite informaţiile către CE în ansamblu, şi pe fiecare domeniu de activitate, către comisarul responsabil pe problema respectivă.

Nu exclud posibilitatea intrării în procedura de infringement sau atacarea unor prevederi la CJUE.

Privind dezbaterea la Parlament, după adoptarea bugetului, vom solicita procedura de urgenţă pentru a putea respinge această lege. Nu îmi pot imagina în afara nebuniei lui Dragnea, Vâlcov şi a altor oameni din acest cerc, că ar putea la nivelul Parlamentului să fie menţinute prevederi atât de ticăloase”, a declarat la Digi24 Ludovic Orban.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel