Ludovic Orban, după ce a fost DESEMNAT PREMIER: „Vom da ROMÂNILOR ce așteaptă de la noi”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Liderul PNL, Ludovic Orban, este premierul desemnat de președintele Klaus Iohannis pentru formarea noului Guvern, după moțiunea de cenzură împotriva Cabinetului Viorica Dăncilă.

„Sunt onorat să-mi asum această responsabilitate în numele PNL. Asumarea răspunderii formării guvernului într-un moment în care țara are nevoie de o guvernare stabilă și competentă e ceea ce ne definește în acțiunea noastră publică.

Vom da românilor ce așteaptă de la noi, cinste, competență, integritate, dedicare în servirea interesului public și soluții pentru marile probleme cu care se confruntă România. Principalele priorități ale guvernului: refacerea echilibrelor macro, corectarea măsurilor economice care au lovit mediul de afaceri, restructurarea amplă a aparatului guvernamental, readucerea competenței și profesionalismului, digitalizarea administrației, acordarea unei atenții serioase pentru toate obiectivele de investiții, consolidarea parcursului european, a poziției României la nivelul UE, respectarea tuturor rigorilor în ce privește statul de drept, a drepturilor și libertăților cetățenilor, readucerea instituțiilor statului în slujba cetățeanului și nu a politrucilor.

Citește și Klaus Iohannis a desemnat NOUL PREMIER. ULTIMĂ ORĂ

Am încredere în toți partenerii care au fost alături de noi în atingerea obiectivului major de a pune punct guvernării PSD și sunt convins că vom găsi discernământ în toate discuțiile pe care le vom purta ulterior. Orice zi în întârziere a învestirii acestui guvern înseamnă menținerea PSD la putere”, a spus Ludovic Orban.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel