Orban, despre propunerile pentru CCR: Aceste candidaturi reprezintă o sfidare clară, arată că PSD vrea să confişte definitiv şi CCR

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Ludovic Orban a criticat propunerile PSD pentru Curtea Constituţională. PSD a propus pentru Curtea Constituţională pe procurorul Gheorghe Stan şi judecătorul Cristian Deliorga.

 

"Aceste candidaturi reprezintă o sfidare clară, arată că PSD vrea să confişte definitiv şi Curtea Constituţională. Arată că nu le pasă sub nicio formă de percepţia publică şi imaginea candidaţilor pe care ei îi propun. Arată clar că ei vor să folosească Curtea Constituţională ca pe un instrument politic, un instrument pentru a controla politic justiţia, că asta îi interesează pe ei.

Acest candidat Stan a fost pus înainte şef la Secţia Specială care e Parchetul PSD, iar prima inspravă pe care au făcut-o a fost să îi facă dosar lui Laura Codruţa Kovesi chiar în timp ce era în proces al concursului de numire la parchetul european şi să îi ceară dosarul Teldrum de la DNA, să îl scapă pe Dragnea de orice eventual risc privind o instrumentare foarte aprofundată a dosarului Tel Drum. Asta e faţă, băieţi vă pun la CCR iar dacă mai declanşează Iordache vreun conflict juridic de natură constituţională să ştiţi foarte bine ce aveţi de făcut"", a declarat Ludovic Orban la B1TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel