Londra: Un român a VIOLAT o britanică de 18 ani în scara unui BLOC. Ce au decis JUDECĂTORII

Narcis Popa |
Data publicării:

Șerban Scînteainu, un român în vârstă de 31 de ani, a fost condamnat la 10 ani de închisoare după ce a violat o adolescenta britanică de 18 ani, în Londra. 

Șerban Scînteianu a pledat vinovat pentru toate cele trei acuzații de viol.

Fata a povestit că a plecat de la muncă la un pub în jurul orei 4:30, pe data de 2 iunie 2019 și mergea singură pe bulevardul Somerleyton. Aceasta a fost urmărită de Scînteianu într-o clădire rezidențială. El a urmat-o foarte aproape și se uita insistent la ea, determinând victima să se simtă inconfortabil și să dorească să scape de urmăritor, iar în acest sens a intrat în scara de bloc, sperând ca acesta nu o va mai urmări. 

Poliția metropolitană descrie evenimentul: „A fost apoi atacată de Scinteianu și violată de trei ori. Scinteianu a ignorat rugămințile repetate ale fetei de a se opri și a reușit să scape doar în momentul în care l-a rugat s-o lase să bea puțină apă.

„Fata a reușit să scape, însă Șerban Scînteianu a fugit disperat după ea. Fata a reușit să ajungă ntr-o zonă aglomerată unde s-a apropiat de o persoană căreia i-a  spus ce s-a întâmplat. Acesta a îndrumat-o spre secția de poliție din apropiere, lângă Brixton și a asigurat victima că îl va opri pe Scinteianu dacă va încerca să-i oprească.

Scinteianu, văzând acest lucru, s-a întors și a început să fugă. El și-a primit astăzi pedeapsa de 10 ani de închisoare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel