Locuri de muncă în Spania pentru medicii români

Echipa Stiri Diaspora / 17 sep 2015 Salveaza PDF Comentarii
Medicii sunt aşteptaţi în Barcelona sau Madrid pentru a studia ofertele de muncă. Află programul târgului de locuri de muncă!

Careers in White International, o companie care organizează târguri de carieră în domeniul medical, anunță cel de-al 13-lea sezon de evenimente care vor avea loc în țările europene: Spania, Portugalia, Italia, Croația, Bulgaria, Grecia și România.

 

Despre noul târg, Corina Pop, Sales Manager a declarant: “Mereu suntem focusați pe potrivirea nevoilor clienților și a candidaților. Acest sezon își propune să fie unul de foarte mare succes pe ambele planuri. Impreună cu noi agenții de recrutare, dar și cu partenerii cu care am mai colaborat, dorim să aducem mai multe oportunități de angajare candidaților, oferindu-le job-ul și condițiile de lucru pe care le caută”.

Profesioniști din domeniul sănătății sunt invitați la evenimentele din:

  1. Barcelona – Sâmbătă, 19 septembrie, între 10:00 – 16:00, Avenida Diagonal 201 (Entrada por Ciutat de Granada)
  2. Madrid – Duminică, 20 Septembrie, între 10:00 – 16:00, Hotel Novotel Madrid Campo de las Naciones

Potrivit jurnaliştilor de la Occidentul Românesc, cele mai atractive oferte sunt în țări precum Suedia, Norvegia și Danemarca, unde salariile pot ajunge la 12.500 euro pe lună pentru medicii specialiști. Recrutori din Marea Britanie, Franța și Germania au de asemenea oferte tentante, aici salariul unui medic specialist poate ajunge la 10.500 euro pe lună.

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.23